FOTO: archiv autorky
Návštěva kamarádky Evy z Moravy
9. 4. 2020Ještě jedna vzpomínka na Evu...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavlína Lejsková
10.4.2020 09:39
Děkuji za vzpomínku na Evu.Znala jsem ji z magazínu "Šťastné ženy"kde jsme byly spolu v jednom klubu.Pořádaly jsme v něm i srazíky,kde jsem Evu poznala i osobně a dá se říci,že jsme si padly do oka.Nějaký čas už na"Šťastlivky nechodím a tak jsem se s ní už delší dobu neviděla.Velice mě zasáhla ta smutná zpráva o jejím odchodu.Vzpomínám na ni a přeji ji šťastnou cestu.
Marie Foltýnová
9.4.2020 22:25
Hezký článek Alenko.Śkoda,že budeme vzpomínat už jen v minulém čase.Prožily jsme spolu celou řadu výletů,ze kterých si vždy vozila kartičky,které si lepila do deníčku a zapisovala místa,která navštívila a že jich bylo dost.Byla to vášnivá cestovatelka a príma holka.Měla jsem ji moc ráda a budu na ni s láskou vzpomínat.
Jitka Hašková
9.4.2020 19:02
Aleno, to je bezvadné, že jsi Evě mohla splnit její přání a užily jste si krásné výlety.
Alena Tollarová
9.4.2020 12:54
Eva měla velký dar nikoho nezarmoutit. Pro každého měla pár vlídných slov. Zarmoutila teď nás všechny a je strašně těžké psát o ní v minulém čase. Eva ale stejně s námi zůstane napořád a bude se dívat, co vyvádíme a kde běháme. Díky, Evo, že jsi vstoupila do našich životů a našich srdcí.
Zuzana Pivcová
9.4.2020 12:45
Moc děkuji, Álo, byl to krásný výlet, a nutno také ocenit ochotu Tvého Zbyňka, kterou jsem poznala i já. Vzpomněla jsem si, že jsi se při výletě nás dvou na Říp nahoře rozhodla, že zavoláš Evě a pozdravíme ji. Eva byla tehdy zrovna u holiče. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA