Můj plán skončil v zajetí Pekelné hory
FOTO: MPF pro Wikimedia Commons, ostatní fotografie autor

Můj plán skončil v zajetí Pekelné hory

22. 5. 2016
cestování Můj příběh
Hodnocení:
(4.3 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Pěkné dobrodružství. Hlavně, že se nestalo mně...Tak se o tom hezky čte..Vypadá cíl blízko, ale nějak v tom průzračném nebi.....
Dagmar Králová
Hezký sebekritický článek, který potěšil každého milovníka vysokohorské turstiky. Kdysi jsme podobně nedostatečně naplánovali s manželem výstup na posvátnou sopku Fuji-san. (3776 m), na kterou šlapou i japonští důchodci nad 70 let jako pouť. Naivně jsme si mysleli, že bychom výstup stihli za jeden den, ale nemohli jsme odejít od japonských hostitelů, kteří nám připravili jiný zajímavý program. Žádné příště asi už nebude. O sopkách tady manžel napsal několik článků - výstup do kráteru Etny, Volcano. Na Stromboli jsme se bohužel také nedostali. :-(
Jana Šenbergerová
Tato vaše zkušenost mi připomněla několik mých "výletů", které mi až teď také připadají víc než troufalé. Naštěstí vždy nakonec dobře skončily, a na rozdíl od těch vydařených mi z paměti nezmizely.
Alena Várošová
Taky tyto lidi obdivuji a na druhé straně odsuzuji,že dokáží takto hazardovat se svým životem.Někdy musí v případě nebezpečí zasahovat i horská služba a není to taky zadarmo.Takže pro mne pěkný článek s nerozvážným Oldřichem a ještě v cizí zemi. .
Zuzana Pivcová
Já obdivuji každého, kdo je takhle zdatný, ale na druhou stranu, hory dovedou být "kruté" a asi vyžadují spíš týmovou práci??
Karel Kafka
Vtipné i sebekritické,"já debil",blahopřeji k výkonu. K.
Zdenka Jírová
To bylo velmi nerozvážné jednání z Vaší strany. SAe zdravotními problémy a bez zajištění vlastní kontroly s nedostatečnými znalostmi o zvolené cestě to byl skoro pokus o sebevraždu, i když, jak jste tvrdil, jste trénovaný turista.Nejvyšší hora Španělska a ještě k tomu sopka není výšlap na Sněžku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%