Jaroslava Handlová
13.4.2017 16:12
Tolik krásy, to je paráda! Já objevila článek i fotky teprve dnes, skoro po roce. To je výborný tip na zastávku při delším výletu na Moravu. Zdenko, děkuji, Tvoje fotky mi udělaly radost.
Zdenka Jírová
17.5.2016 00:11
Moc hezká pozvánka a krásné fotky.
Helenka Vambleki
16.5.2016 21:40
Určitě navštívím, vypadá to nádherně
Alena Vávrová
16.5.2016 21:23
Opravdu škoda, že je to tak daleko. Byla bych tam ve svém živlu jako milovnice květin i fotografování. I když! Cestou z Jeseníků jsem míjela hrad Sovinec, tak jsem byla nedaleko.
Jana Slavíková
16.5.2016 16:37
Moc hezké. Podobný areál se klube v Jenči u Prahy. Byla jsem tam asi před měsícem, kvetly cibuloviny. Narcisy, tulipány, hyacinty v mnoha druzích a barvách, svítilo sluníčko, prostě krása nesmírná. Bude trvat ještě dlouho než bude celý areál hotový a řádně zarostlý, ale čekání se vyplatí.
Naděžda Špásová
16.5.2016 15:23
Zdenko, to je nádhera. Nedávno jsem o tom viděla reportáž v TV a moc se mi to líbilo. Škoda, že je to daleko, výlet by byl zaručený. Fotky jsou parádní. Měla jsi to dát do soutěže o domově. *****
Jana Šenbergerová
16.5.2016 15:12
Zdeni, krása. Mockrát jsme jeli busem kolem, chystáme se tam už nějaký pátek, ale spojení nic moc, takže jsme tam ještě nebyli. Možná nás tvoje nádherná fotogalerie trochu popostrčila.
Zdenka Žichovská
16.5.2016 14:25
Zuzko, máš pravdu, jsou to nedostatky. Vidím, že Alena V. už za mně odpověděla, také Marie S. jak vznikl název. Děkuji děvčata. Napsat delší článek je nad moje síly, jen bych opisovala z internetu a to se nedělá. Proto jsem dala odkaz na internetové stránky, kde se dozvíte více a myslím, že stojí za to tam nakouknout.
Alena Várošová
16.5.2016 14:12
Zuzko je to náš kraj,psala jsem reportáž,článek Mohelnice a okolí..Tady o tomto arboretu už někdo psal,ale v té době ještě nekvetly tak skalničky a různé květinky,jak když tam byla Zdenka.Je to směrem Uničov,Paseky,Rýmařov,Karlova Studánka krásný kraj.
Zuzana Pivcová
16.5.2016 13:46
Vůbec nevím, kde to je, že je Sovinec hrad, to jsem slyšela, ale kde?? To jsou nedostatky!! Krásné fotky.
Načíst starší příspěvky