FOTO: autorka
Kde domov můj: Západní Čechy
16. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
17.5.2016 19:00
Marcelo, Bečov a Prameny, včetně nějaké návštěvy minerálních vod. Tři křížky...tohle je na 1 den, neboť jen Bečov je nejméně na půl dne..., Jiný den se dají stihnout Žlutice, Valeč a Chyše. Bochov je na půl dne, takže kdybyste se pak vrátili směrem sem a jeli na Teplou, tak to je další den. No a jeden den bych určitě nechala na lázeňská města...V Konstantinovkách je nádherný park na procházku a Mariánské Lázně, tam bych vydržela i týden :-), už funguje Zpívající fontána, takže tu taky musíte vidět...Takže to shrnu zhruba na 4-5 dní :-) A je tu ještě mnoho dalších míst - Loket, Andělská Hora...
Marcela Broumová
17.5.2016 18:26
Lenko, tolik zajímavých míst! Kolik dní radíte rezervovat na výlety? Prohlédnu si mapu a Vám gratuluji k nakažlivé lásce ke svému kraji.
Lenka Hudečková
17.5.2016 09:30
Jitko, Jitko, Alenko, díky i Vám za pěkná slova...moc mě potěšila :-)
Jitka Valachovičová
17.5.2016 06:15
Milá Lenko, moc pěkně jsi to sepsala, je to krásná pozvánka*****sama jsem měla možnost něco málo poznat při své návštěvě=díky!♥♥♥
Alena Vávrová
16.5.2016 21:19
Něco málo ze ZČ znám, hlavně lázně, a to když jsme byli před mnoha a mnoha lety v KV na dovolené, tak jsme to tam hodně procestovali. Hezké představení a pozvánka, Leni!
Jitka Chodorová
16.5.2016 16:21
Západní Čechy jsou i mým domovem, však z druhé strany, ale znám i některá místa,která Lenko popisujete, a krásné fotky jsou nejlepší pozvánkou Díky za ní
Naděžda Špásová
16.5.2016 15:17
Leni, moc hezky jsi nás pozvala do svého kraje. Něco z toho moc dobře znám a souhlasím s tvými slovy chvály. Třeba se do míst, která neznám někdy ještě podívám. Krásné fotky k tomu vybízejí. *****
Elena Valeriánová
16.5.2016 14:54
Kdyby byl člověk na světě stovku let neprocestuje cely svět. Co svět, ono se to nepodaří ani u nás doma. Lenko, když jsem si přečetla Tvůj příspěvek, zalitovala jsem, že nemám křídla a nemohu letět světem. Tolik místa bych ještě chtěla vidět a poznat. Lákavá pozvánka s krásnými fotkami. Byla jsem jen v Mariánských Lazních, Lokti a Horním Slavkově. Takže slabota :-(
Jana Šenbergerová
16.5.2016 14:03
Západní Čechy také moc neznám, jak teď vidím. Možná jsem některým z uvedených míst jen projížděla. Je tam hezky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA