Ilustrační foto: pixabay.com
Máme rádi fotografování: Zoner a pluginy.
30. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
5.5.2016 15:06
Smysl si musí najít každý sám. Někomu stačí co má, někdo chce vyzkoušet, případně se naučit používat to, čím upravují fotky profíci. A jestliže za to byli ochotni platit stovky dolarů, asi stojí za to používat to nyní zdarma. Je to jen nabídka, nikdo nikoho k tomu nenutí. Zoner jsem začal používat od verze 9, není důvod to nevyzkoušet nyní v ZPS 17. Té 18ce nějak nemohu přijít na chuť.
Irena Drob
4.5.2016 21:09
Jaký smysl má přidávat tyto pluginy? K případným úpravám fotek mi stačí Zoner v.14, příp. Picasa. Je fakt, že se mi moc nelíbí snaha o vytvoření "uměleckých" fotografií na PC.
Marta Nosková
4.5.2016 11:48
Pluginy úspěšně nainstalovány! Díky za perfektní "polopatický" návod.
Nejdéle mi trvalo stažení softwaru, mám pomalé připojení , ale dopadlo to.
Těším se na zkoumání, co vlastně pluginy s fotkou dokáží.
Radovan Cakl
3.5.2016 21:39
Marcelo, napiš mi na radovac@email. cz Nějak to spolu sfoukneme, nic to není :-)
Naděžda Špásová
3.5.2016 13:28
Radku, děkuji za návod. Zkusím to ukázat doma, jestli to vůbec na ten náš PC půjde. Líbilo by se mi to u fotek.
Hana Rypáčková
3.5.2016 09:08
Nemám Zoner, ale s pluginami jsem si užila ve starém Photofiltru dost. Ve spojitosti s XP. Ale chválím tě Radku..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA