Z rodinného alba Miloslavy Šubertové – řečené Morie, mé virtuální kamarádky, s jejím laskavým souhlasem.
Antidepresivní virtuální terapie něhou NEJEN MÁJOVÁ
29. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
4.5.2016 08:24
Libore, Tvé povídání jsem si mohla přečíst až dnes, proto je můj příspěvek trochu opožděný. Věřím, že často může milé slovo, pěkný obrázek nebo hudba, člověku v okamžiku, kdy cítí nezdar, hodně pomoci, může navodit lepší myšlenky nebo aspoň pro tu chvíli uklidnit. Já bych ale ještě brzy hledala někoho ze svých konkrétních přátel. (PS: tak Ty ses také pustil do básniček? - tak dobře, změna!) .
Marie Magdalena Klosová
2.5.2016 11:40
Milý Libore,zdravím,chválím a přeji laskavé májové dny. mm :)
Hana Lancová
2.5.2016 09:48
Velmi milé počteníčko. Vltavu od B. Smetany miluji a vždy mě její poslech nekopne, zvláště v takto neotřelém podání. :-)))
Hana Rypáčková
1.5.2016 19:28
Hezké, jsi prostě svůj. Ta sounáležitost lidského bytí u tebe prostě je. Díky , že jsi.Dostala jsem se přes video k Susan Boyle , jak šokovala zpěvem a dokázala prolomit ledy. Stejně to je vidět na lidech v tvém klipu a v nádražních halách .
Jitka Havlová
1.5.2016 19:17
Liborku milý děkuji ti, že se pořád snažíš nám dodávat dobrou náladu, daří se ti to! Ta filharmonie z Vaňkovky je bomba, být tam u toho, brečela bych jako želva...
Zuzana Pivcová
1.5.2016 19:09
Už dávno říkám, že žiju víc myšlenkami než skutečnými událostmi. Internet , v našem případě portál, také přispívá k tvorbě a toku našich myšlenek. Mohu si vybírat jen to, co chci, co mě těší, vyhýbat se nežádoucímu. Nechtěla bych jako mnozí mladí prožívat vše pouze virtuálně a pomalu nevyrazit z domu mezi lidi. Ale pro naši generaci, která se třeba už tak moc veřejně bavit nemusí a mnohdy vlivem podmínek třeba ani nemůže, je to něco jako náhradní společnost, ba dokonce domov. Na to bychom měli myslet a podle toho se i k sobě vzájemně chovat. Díky, Libore, Méďo.
Jitka Valachovičová
1.5.2016 15:40
Milý Libore, moc pěkně sepsáno - díky a ukázka mně pomohla, mám teď trochu smutné období. Ale zítra už uvidím naše dvě berušky=to jsou moje sluníčko, tak bude veselo.♥♥♥*****
Olga Štolbová
1.5.2016 15:30
Libore a redakce - velký dík. Pokoukala, poslouchala, zaslzela...*****************
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA