Antidepresivní virtuální terapie něhou NEJEN MÁJOVÁ
Z rodinného alba Miloslavy Šubertové – řečené Morie, mé virtuální kamarádky, s jejím laskavým souhlasem.

Antidepresivní virtuální terapie něhou NEJEN MÁJOVÁ

29. 4. 2016
deprese Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(4.6 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Libore, Tvé povídání jsem si mohla přečíst až dnes, proto je můj příspěvek trochu opožděný. Věřím, že často může milé slovo, pěkný obrázek nebo hudba, člověku v okamžiku, kdy cítí nezdar, hodně pomoci, může navodit lepší myšlenky nebo aspoň pro tu chvíli uklidnit. Já bych ale ještě brzy hledala někoho ze svých konkrétních přátel. (PS: tak Ty ses také pustil do básniček? - tak dobře, změna!) .
Soňa Prachfeldová
Krásné Liborku :-)
Marie Magdalena Klosová
Milý Libore,zdravím,chválím a přeji laskavé májové dny. mm :)
Hana Lancová
Velmi milé počteníčko. Vltavu od B. Smetany miluji a vždy mě její poslech nekopne, zvláště v takto neotřelém podání. :-)))
Hana Rypáčková
Hezké, jsi prostě svůj. Ta sounáležitost lidského bytí u tebe prostě je. Díky , že jsi.Dostala jsem se přes video k Susan Boyle , jak šokovala zpěvem a dokázala prolomit ledy. Stejně to je vidět na lidech v tvém klipu a v nádražních halách .
Jitka Havlová
Liborku milý děkuji ti, že se pořád snažíš nám dodávat dobrou náladu, daří se ti to! Ta filharmonie z Vaňkovky je bomba, být tam u toho, brečela bych jako želva...
Zuzana Pivcová
Už dávno říkám, že žiju víc myšlenkami než skutečnými událostmi. Internet , v našem případě portál, také přispívá k tvorbě a toku našich myšlenek. Mohu si vybírat jen to, co chci, co mě těší, vyhýbat se nežádoucímu. Nechtěla bych jako mnozí mladí prožívat vše pouze virtuálně a pomalu nevyrazit z domu mezi lidi. Ale pro naši generaci, která se třeba už tak moc veřejně bavit nemusí a mnohdy vlivem podmínek třeba ani nemůže, je to něco jako náhradní společnost, ba dokonce domov. Na to bychom měli myslet a podle toho se i k sobě vzájemně chovat. Díky, Libore, Méďo.
Danuše Onderková
Liborku, moc pěkné, líbí se mi to.
Jitka Valachovičová
Milý Libore, moc pěkně sepsáno - díky a ukázka mně pomohla, mám teď trochu smutné období. Ale zítra už uvidím naše dvě berušky=to jsou moje sluníčko, tak bude veselo.♥♥♥*****
Olga Štolbová
Libore a redakce - velký dík. Pokoukala, poslouchala, zaslzela...*****************

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%