Ilustrační foto: ingimage.com
Tajit plastiku nebo ne?
8. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
9.5.2016 15:56
Dobrý den, jsem již doma ze sportovního zájezdu z Itálie, zdravím ! A vy tady mluvíte o plastikách? Pane Boháčku, máte pravdu, sport a „nepřežírání se“ nahrazuje plastické operace. Mrkněte prosím na mojí galerii oo1… Ne že bych byla vzorem, ale přiznávám bez mučení, až se mi zachce, určitě případně nějaký zákrok podstoupím. Proč ne? Ale určitě ne kvůli zdravotním potížím. Ty nemám. Jen tak prostě pro radost a dobrý pocit. A psát o tom na netu? Chy, chy, chi…..někdy se obávám, aby někomu neoperovali hemeroidy…) Prosím, nic ve zlém, dlouho jsem zde nic nečetla a tak bych se nerada někoho nechtěně dotkla. Prostě si myslím, že operace a zdravotní problémy jsou čistě soukromou záležitostí a zdá se mi nevkusné o nich psát. Toť můj názor, když se na to v článku ptají….:))
Dagmar Bartušková
9.5.2016 10:05
Operace očních víček se provádí z estetických i ze zdravotních důvodů. Bývá na posouzení lékaře, zda je nezbytná. Pokud ano, zákrok by měl být zdarma. Totéž se týká i jiných partií těla. Nějaký ten zákrok bych si také dala líbit, proč ne? Čekám jen na sponzora... ☺☺☺
Soňa Prachfeldová
9.5.2016 09:33
Je to každého soukromá věc - jeho zkrášlení a vylepšení, jsem jaká jsem a je mi dobře v mé kůži, horní víčka mi pomohla při vidění, ale na dolní bych už nešla. Uprchlé mládí nahrazuji pohodou, sportem v mých možnostech a p.
Elena Valeriánová
9.5.2016 08:52
Jitko, operace očních víček, ta patří mezi ty, "když to jinak nejde". Vím od známé, která ji musela podstoupit ani ne v padesáti letech, jak ji víčka tlačila na oči, které tím pádem bolely a slzely. Po operaci má oči ok. A to, že jste se s námi se Soňou o tuto zkušenost podělily, jsem brala jako radu a podanou pomocnou ruku.
Karel Boháček
9.5.2016 07:55
Nemám nic proti plastikám, které pomohou opravit to co příroda zkazila /např.nos,čelo,roštěpy.,malá či velká prsa.../,ale některé plastiky jsou zbytečné a spíše pak uškodí...
Já osobně nemám rád ženy se silikony, nafouklými rty...Někdy by stačllo vést správnou životosprávu a sportovat / nekouřit, nepít alkohol, více se hýbat/.
Zdenka Jírová
8.5.2016 22:58
Myslím, že je to každého soukromá záležitost a chlubit se tím je trochu neetické. Pokud se zákrok povede, dotyčný to pozná podle reakce okolí a slyšet " dobře vypadáš" je příjemné, ale není nutné k tomu přidávat za jakou cenu. No a nepovedeným zákrokem se asi chlubit nebudeme vůbec.
Zuzana Pivcová
8.5.2016 21:38
To je velmi osobní otázka. Každá z nás dobře zná svůj skutečný vzhled. Pokud chce někdo tak trochu klamat, jak vypadá (na svůj věk) dobře, asi o tom nebude vyprávět. No, a pokud to chce někdo na svém příkladu doporučit jako pomoc dál, tak to naopak někde vylíčí. Mluvím teoreticky, úpravy či zákroky podobného druhu nemám a mít nebudu. Jsem na sebe zvyklá. :-)))
Elena Valeriánová
8.5.2016 21:05
Vzhledem k operacím, které mám za sebou si nedovedu představit, že bych se nechala operovat jen pro zkrášlení. Ale někdy to jinak prostě nejde a plastická operace je nutností. Je to každého věc, ale mně se líbí když žena stárne s grácií a noblesou. A k tomu patří i ty vrásky. Mluvit a nebo nemluvit o zákrocích? To si musí každý srovnat sám v sobě.
Hana Rypáčková
8.5.2016 19:41
Jde to mimo mne, ale nikomu se nedivím, když se vylepšuje. Raději bych skončila i se svými koleny.....
Naděžda Špásová
8.5.2016 19:06
Myslím, že jestli tajit, nebo přiznat plastiku jakékoliv části těla je soukromá věc každého z nás. Nevidím na to také nic špatného, pokud pak ta osoba nevypadá spíš jako vosková figurina bez mimiky. Mám operaci horních víček a klidně se k tomu přiznávám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA