FOTO: autorka
Den matek 8.5.2016 mamince
8. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.5.2016 22:26
Alenko, jsi dcera hodna své maminky, ať jste ještě dlouho spolu, děkuji Bohu , že jsem měla moji mamku do mých 58 let a brala bych nekonečno.
Alena Várošová
9.5.2016 19:36
Děkuji Hance,Liborovi,Lidmile,Olze,Marii i Vlaďce.Přeji také Vlaďčině mamnce hodně zdraví.Vím,že za ní stále v týdnu jezdí a stará se o ni, psala to někde v příspěvcích.To já to mám snadnější.Maminka je soběstačná.
Vladka Steinová
9.5.2016 16:28
Dobrý den, p.Várošová ,krásná báseň a krásné vyznání mamince.Ta Vaše je stejný ročník narození jak moje maminka, tedy 1925.Ale ať je maminkám více, či méně let, vždy je tady to poděkování a vyznání.Hodně zdraví přeji !
Marie Foltýnová
9.5.2016 14:51
Hezké vyznání mamince.přeji Vám oběma ještě mnoho společných posezení u kafíčka.
Libor Farský
8.5.2016 20:31
Alenko, už jsem vyjádřil svůj obdiv a vložil své celé souhvězdí, ale asi jsem zapomněl text "vložit". Tak jsem na tom zřejmě už hůře než Vaše maminka :-(
Alena Várošová
8.5.2016 17:05
Milí přátelé,jménem svým a své maminky,která v neděli k nám chodí na kafíčko o hůlečce a něco skladkého k tomu,tak vám všem srdečně děkujeme za milé ohlasy a komentáře.Byla dojatá,že cizí lidé ji mohou srdečně přát a pozdravovat ji.Vysvětlila jsem jí,že to vy nejste cizí lidé,že jsou to moji dobří známí i když třeba jenom přes počítač.Také ten kdo mi dal 1* k takové básničce není člověk,ale bestie.To nemusel hvězdičkovat vůbec.On ví,kdo to je a jednou se mu to vrátí stokrát a není to u mne i u ostatních poprve..A nebo mu křivdím a neví,že 1* je nejhorší bodování.Všem vám moc děkuji.Jak ráda bych vám všem přála takovou mámu,jak mám já.Odcházela šťastna s kytkou ke Dni matek a bublaninou v tašce.
Jana Šenbergerová
8.5.2016 14:24
Letos počátkem května uplynulo 17 let od smrti mé maminky. Když jsme bývaly v dobrém rozmaru a povídaly si o všem možném, občas položila otázku, jestli se dožijeme roku 2000. Jí se to nepovedlo. Alenko, té tvojí čupr mamince přeji ještě hodně let ve zdraví a pohodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA