FOTO: autorka
Den matek 8.5.2016 mamince
8. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
8.5.2016 13:25
je hezké a asi příjemné ještě mít maminku. Já jsem měla starší rodiče a tak když mi bylo 30 let oba zemřeli. Vím jak mnoho jsem jim neřekla. Alenko za krásné vyznání máte 5 hvězdiček, ale dala bych vám jich i deset.
Věra Lišková
8.5.2016 11:30
Krásné vyznání lásky mamince, mám v očích slzy, tak působivé je Vaše přání.
Elena Valeriánová
8.5.2016 09:19
Alenko, Tvá maminka je krasná žena a věk je u ní opravdu jen číslo. Preji jí ještě hodně let prožitých ve zdraví a v pohodě. Ráda bych ji pozdravovala. Děkuji.
Helenka Vambleki
8.5.2016 08:36
Nemá se to, stydím se, ale já Ti závidím. Tak ať se s maminkou ještě dlouho užijete!!!
Jitka Chodorová
8.5.2016 08:26
Alčo, taky bulím, je ti co závidět, ale ty sama máš srdce na správném místě, tak ti přeji krásný Den matek, ale i tvé mamince a všem ženám-matkám, na které si dnes nikdo nevzpomene, já budu vzpomínat na moji maminku,která už tu s námi není. Pomyslnou kytici růží posílám ...
Květa Chobotová
8.5.2016 08:08
Všem ženám matkám, přeji z celého srdce vše nejlepší k svátku a Alence velký dík za krásnou báseň... Vaše maminka je úžasná.. s láskou květa
Lenka Hudečková
8.5.2016 07:40
Alenko, pláču zde na Tvými slovy i nad fotečkami. Máš krásnou maminku...já na tu svou mohu už jen vzpomínat. A taky na Jiříkovu, kterou jsem poznat nestihla. Díky za krásná slova ****************************
Jiří Hudeček
8.5.2016 07:37
Alenko moc hezky jste to napsala. I já bych to chtěl svojí mamince říci, bohužel už to nejde. Chodíme s Leničkou na hřbitov a tam si s nimi povídáme. Dal bych i tisíc hvězdiček.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA