FOTO: Elena Valeriánová
Přiletěl čáp, jaro je tady!
5. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
6.4.2016 19:17
Děkuji Zuzko za obě. Dneska jsem opět vyfotila čápa z velké dálky, ale moc se mi fotka líbí :-)
Zuzana Pivcová
6.4.2016 18:53
Teď jsem teprve přečetla komentáře. Tak abych to definitivně srovnala, vaše fotky postavily článek do ještě dokonalejšího světla.
Zuzana Pivcová
6.4.2016 18:51
Uvědomila jsem si, že jsem pochválila Lenku, a druhou Lenku (Elenu ) ne. Tvé snímky samozřejmě daly článku nový rozměr. U Tebe už je to sice jaksi samozřejmostí, ale přesto chci říct, že se dívám a dívám...
Elena Valeriánová
6.4.2016 18:48
Lenko, já jsem tu původní verzi četla a tak jsem to chtěla uvést na pravou míru, fotky máš pěkné a Tobě patří dík za ně i za článek. Já jen trochu vypomohla (a ráda)
Lenka Hudečková
6.4.2016 17:33
Děkuji všem za krásné reakce...a Elenko, Tobě díky za informaci. Ale já jsem měla v článku dobře napsáno, že hlavní foto je od Tebe, redakce to změnila. Také tam bylo, že Ti za to patří můj dík.
Libor Farský
6.4.2016 17:01
Stejně je to zajímavé, čím jsou nám čápi tak sympatičtí. Na rozdíl od vran. Moc hezký článek i obrázky.
Zuzana Pivcová
6.4.2016 15:52
S čapí rodinou se vídám vždy jen v létě v jižních Čechách. Hnízdí na Hluboké. Úplně mne to dojme, když je zase vidím. Jsem však jen skromná pozorovatelka. Ty jsi s nimi už viditelně propojená. :-)
Anna Čípová
6.4.2016 14:54
Při čtení zajímavého povídání jsem si vzpomněla na rozhlasový pořad Meteor. Každou sobotu byla reportáž, jak letí černí čápi do teplých krajin. Bylo to jako detektivka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA