Duben nebo květen?
FOTO: Marie Novotná

Duben nebo květen?

25. 4. 2016
Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Valachovičová
Pěkné verše, co jarně pohladí po duši a krásné fotečky k tomu!*****
Alena Várošová
Děkuji za komentáře panu Ladislavovi, Marušce N a Soni P..Soni nechám vše růst jak to roste,jen okopávám, kde je ještě volné místečko.Přesazuji cibuloviny jednou za 5 let i více,pak je doluji až někde v Auatrálii.
Soňa Prachfeldová
Tedy Alenko Ty máš narcisek a hyacintů, rozsazuješ pak hyacinty, nebo až za delší dobu ?
Soňa Prachfeldová
Veselé, něžné, super !
Marie Novotná
Pokud někdo nemá vlastní foto ke článku,tak chápu,že dají kohokoliv,ale proč vyměnili ,když tam foto bylo,to nepochopím.Je mi ctí,že je moje fotka u tak báječné básně.M.N
Ladislav Vesecký
Článek i zahrádka moc hezké
Alena Várošová
Díky děvčata za komentáře,jen titulní fotka je paní M.Novotné.měla jsem tam svoji z těch nakvetlých meruněk a redakce ji vyměnila.Celá řada fotek pod básní je moje.Omlouvám se,že jsou tam některé dvakrtát.Stalo se to nedopatřením,že jsem je chtěla až přijdu z práce odstranit a redakce mi článek vzala a asi zapomněla zveřejnit,až jsem jim napsala tak tu báseň zveřejnili po 14 dnech a v pravý čas,že obsah odpovídá počasí venku.To jen na vysvětlenou.Tímto děkuji i Marušce Novotné za její foto s včeličkami.
Marie Magdalena Klosová
Opravdové jarní potěšení ve verších.A fotky dodala kamarádka,jsou moc pěkn é !!! mm
Alena Tollarová
No vida, na jaře se zrodila další spolupráce íčkařek!
Alena Várošová
Básničku jsem dávno psala,přírodu opěvovala.Vím,že přírodu má každý rád,každý je její kamarád a nosí s sebou fotoaparát..Děvčata a kluci mě potěšili,radost jste mi udělali a proto zas,až bude čas,složím zase něco pro vás.Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%