FOTO: autorka
Jarní dubnové toulání Mariánskými Lázněmi
3. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
4.4.2016 14:03
Moc hezké povídání a pěkná fota.Do M.Lázní jezdím velmi ráda a jsou krásné i za deště. Děkuji paní Lenko - vaše články z cest - jsou velmi zajímavé
Alena Várošová
4.4.2016 13:32
Leni,díky za procházku už letošními Mariánskými Lázněmi.Jsou nádherné,asi v každém měsíci.Fotky překrásné 5*
Zuzana Pivcová
4.4.2016 12:23
Já jsem byla v Mariánkách jen jednou v lázních v lednu 1986, to se lázně rekonstruovaly, polovina procedur nefungovala a ještě tam bylo období zemětřesení. :-))) Asi proto jsem tehdy ty lázně dostala. Ale byl tam sníh a nádherné zimní počasí. Fotky jsou krásné a město viditelně také.
Lenka Hudečková
4.4.2016 11:18
Elen, beru zpět, až teď mě napadlo, podívat se do své galerie a i když jsem včera některé fotky pojmenovala, není to tam. Takže to budu muset napravit, ale nyní odcházím do práce....až jindy tedy...promiň...
Helena Votíková
4.4.2016 11:17
Mariánské Lázně jsou nádherné. Shodou okolností jsme se zde v sobotu též pohybovali. :-) Bohužel i zde je několik domů, které jsou uzavřené a chátrají (od pravoslavného kostela směrem do města).
Jitka Chodorová
4.4.2016 11:07
Moc pěkný výlet, v Mariánkách máme docela početnou rodinu, tak tam občas taky zabloudíme, ale je fakt, že teď jsme tam už nebyli dost dlouho, bude třeba to napravit. Díky Lenko.Fotky krásné.
Lenka Hudečková
4.4.2016 10:38
Elenko, popisovala jsem pár fotek v Galerii, myslela jsem, že to zde také bude vidět, tak prosím, pokud chceš, koukni se na Galerii Mariánky 2016, děkuji a také za reakci díky.. :-)
Elena Valeriánová
4.4.2016 10:31
V Mariánkách jsem byla když mi bylo 25 let, už si je nepamatují. Ráda jsem se pokochala Tvými fotkami, jen pro nás "přespolní" to chtělo sem tam popisku pod fotku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA