FOTO: autorka
Galerie kraslic v Libotenicích
12. 4. 2020Někdy se musím usmívat pod vousky. To, když si uvědomím, v jak bohatém kraji žiju. Praotec Čech to zařídil velice dobře a moji předci vlastně taky. Kromě pouště mám v nejbližším okolí snad opravdu všechno. Včetně Galerie kraslic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
12.4.2020 10:45
Děkuji za článek a hlavně foto to je úžasné. I já mám malou sbírku kraslic a nyní zrovna zdobí jarní věnec z kvítí.
Alena Tollarová
12.4.2020 09:49
Rok, na který připadlo konání výstavy, je právě ten letošní. Těšila jsem se, že se pojedu kraslicemi pokochat. Leč nepříjemný virus změnil i tento plán. Jsem ráda, že si díky redakci a opětovnému vydání článku sbírkové kraslice můžeme připomenou aspoň takto.
Věra Ježková
12.4.2020 09:31
Děkuji za opětovné zveřejnění článku. Ali, to je nádhera. Až tě uvidím zblízka, podívám se, kde máš ty vousky. :-)
Alena Tollarová
10.3.2018 19:35
Letošní výstava kraslic se bude v Libotenicích konat 24. a 25. března.
Jaroslava Handlová
27.3.2016 11:50
Nádherná výstava, můj obdiv mají všechny tvůrkyně i tvůrci té krásy. Álo, tobě patří dík za pěknou fotodokumentaci i přiblížení obce Libotenice, která pro mne byla dosud neznámá. (Samozřejmě, že jsem zvědavě nahlédla i na tvoji zakoupenou kraslici - moc hezká. Souhlasím, že tady se těžko vybírá, všechny byly něčím zajímavé).
Alena Tollarová
27.3.2016 10:03
Kdo je zvědavý, jakou kraslici jsem si koupila, tak se můžete podívat ke mně na profil do galerie fotek Galerie kraslic v Libotenicích. Fotky jsem tam přidala. U článku se sice už neobjeví, ale na profilu v galerii tedy jsou.
Alena Tollarová
26.3.2016 20:20
Děkuji všem za pochvalu díla šikovných rukou, je to opravdu nádhera. Helenko, máš pravdu, tu svoji jsem nevyfotila. Udělám to a přidám aspoň do galerie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA