ILUSTRAČNÍ FOTO: ČT
Skvělá zpráva: Karel Gott dal na frak rakovině
18. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.3.2016 18:25
Každé uzdravení kohokoli zvyšuje naději ostatních. přeji panu Gottovi úplné uzdravení, zároveň všem všem, kteří s touto hrůzou bojují !
Alena Vávrová
19.3.2016 21:27
Též mám pádný důvod Karlovi G. přát vítězství nad tou zákeřnou nemocí. Dá tím mnoha lidem naději a víru v uzdravení.
Karel Boháček
19.3.2016 19:07
Kájovi to přeji, ale i všem jiným nemocným ať nad tou mrchou vítězí. My bojujeme s rakovinou již 11 let
Jarmila Komberec Jakubcová
19.3.2016 12:31
Pevně jsem věřila v uzdravení našeho Mistra K. Gotta. Přeji mu ještě hodně let aby si užil a vychoval své malé dcerky - pro mně zůstává jedním z nejlepších zpěváků a lidí v naší zemi.
Zuzana Pivcová
19.3.2016 07:48
Přeji Karlu Gottovi, aby nabídnutou šanci pojal jen a jen ve svůj prospěch.
Alena Várošová
18.3.2016 19:04
Také mu přeji hodně zdraví a nejem mistrovi,ale úplně všem lidem,kteří tím vším prošli,aby tato nemoc byla překonána a nikdy se zpět nevrátila.
Anna Potůčková
18.3.2016 18:58
Tak tohle je jistě zpráva dne. Věřila jsem mu, že se s touto nemocí popere a že zvítězí. Přeji mu hodně zdraví, hodně sil a spoustu krásných okamžiků a chvil nejen v kruhu rodinném
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA