FOTO: archiv autora
Soutěž: První maturitní ples jsem si zopakoval
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
18.3.2016 22:56
Libore, ty píšeš tak hezky, s humorem, nadhledem a ještě ať píšeš o komkoli, tak z tebe vyzařuje láska k tomu, o kom či o čem píšeš. To je hezké a dobře se čte.
Michaela Přibová
18.3.2016 22:32
Libore, děkuji za velmi hezký článek. Opravdu jsi mi pobavil :-))) A víš, že mi těch dvou dcer pana profesora bylo líto?Za pět.
Marcela Pivcová
18.3.2016 08:29
Libore, nejprve jsem si opravdu se zájmem přečetla Tvé vyprávění, pak jsem se podívala na příspěvky do "diskuse" - a zjistila, že bych musela opakovat to, co napsala Zuzka. Tvůj ples- to je opravdu jak scéna ze známého filmu a Tvoje humorné podání se s tou klasikou může klidně měřit.
Helenka Vambleki
18.3.2016 08:09
Matruritní ples jsme neměli, jen večírky - stužkovací a maturitní - a byli jsme mladí a neklidní, takže ze všeho si pamatuju jen to hromadné "vrzání postelí" po večírku nad sálem v pokojích
Jitka Havlová
17.3.2016 18:34
Liborku já to dávno vím, že jsi nejlepší! A tvoji bývalí studenti to asi vědí také, když se pro tebe tak pěkně vyfotili a napsali ti. Děkuji za článek a těším se na další. Moji přízeň máš jistou napořád.
Alena Vávrová
17.3.2016 09:43
Zrovna nedávno jsem byla na maturitním plese své prostřední vnučky gymnazistky. Studenti měli velmi zábavný program, akt šerpování byl velmi zdlouhavý a já na něj ze svého místa ani neviděla. Ovzduší, prostředí nic moc a rambajz takový, že jsem o půlnoci jela radši domů. Sama jsem maturitní ples neměla, jen večírek. Pamatuji, že my místní jsme z vinárny táhli městem v půl třetí ráno k milovanému jezeru. Nikdo se neutopil ;-).
Lidmila Nejedlá
17.3.2016 08:57
Hezké vzpomínání na mládí a školský život. Absolvovala jsem X maturitních plesů v krásném prostředí pražského Žofína. Musím konstatovat, že se čím dál víc kouří, pije a hudba je čím dát hlasitější.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA