Soutěž: První maturitní ples jsem si zopakoval
FOTO: archiv autora

Soutěž: První maturitní ples jsem si zopakoval

15. 3. 2016
Soutěž - poprvé
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Libore, na zdraví! Máš to ode mne za 5.
Ingrid Hřebíčková
Libore, ty píšeš tak hezky, s humorem, nadhledem a ještě ať píšeš o komkoli, tak z tebe vyzařuje láska k tomu, o kom či o čem píšeš. To je hezké a dobře se čte.
Michaela Přibová
Libore, děkuji za velmi hezký článek. Opravdu jsi mi pobavil :-))) A víš, že mi těch dvou dcer pana profesora bylo líto?Za pět.
Marcela Pivcová
Libore, nejprve jsem si opravdu se zájmem přečetla Tvé vyprávění, pak jsem se podívala na příspěvky do "diskuse" - a zjistila, že bych musela opakovat to, co napsala Zuzka. Tvůj ples- to je opravdu jak scéna ze známého filmu a Tvoje humorné podání se s tou klasikou může klidně měřit.
Helenka Vambleki
Matruritní ples jsme neměli, jen večírky - stužkovací a maturitní - a byli jsme mladí a neklidní, takže ze všeho si pamatuju jen to hromadné "vrzání postelí" po večírku nad sálem v pokojích
Jitka Havlová
Liborku já to dávno vím, že jsi nejlepší! A tvoji bývalí studenti to asi vědí také, když se pro tebe tak pěkně vyfotili a napsali ti. Děkuji za článek a těším se na další. Moji přízeň máš jistou napořád.
Růžena Antlová
Pěkné vzpomínání s humorem napsané
Alena Vávrová
Zrovna nedávno jsem byla na maturitním plese své prostřední vnučky gymnazistky. Studenti měli velmi zábavný program, akt šerpování byl velmi zdlouhavý a já na něj ze svého místa ani neviděla. Ovzduší, prostředí nic moc a rambajz takový, že jsem o půlnoci jela radši domů. Sama jsem maturitní ples neměla, jen večírek. Pamatuji, že my místní jsme z vinárny táhli městem v půl třetí ráno k milovanému jezeru. Nikdo se neutopil ;-).
Lidmila Nejedlá
Hezké vzpomínání na mládí a školský život. Absolvovala jsem X maturitních plesů v krásném prostředí pražského Žofína. Musím konstatovat, že se čím dál víc kouří, pije a hudba je čím dát hlasitější.
Olga Štolbová
Libore, tady jsou ty slíbené 1 *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%