Ilustrační foto: pixabay.com
Když si seniorská hlava vzpomene
12. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
17.3.2016 06:00
Milé kamarádky/kamarádi - dík za pochvalu této památky na dětství/mládí. A kde jsem to vzala? No v deskách, kam ode dávna ukládám různé "blbosti" !! - přežily i několikeré stěhování a kupodivu, jsou stále použitelné (tam byla uložena i otázka ženy ....kdo jsem? - zveřejněná k MDŽ) Pokud se zadaří a já najdu i parodii na jednu kdysi známou písničku - tak to opět napíšu.
Jana Slavíková
16.3.2016 11:43
Určitě si někteří vzpomenou na představení Kytice v Semaforu, které kromě jiných balad podle Erbena obsahovalo i Vodníka. Premiéra byla před 42 lety, 14. března 1972 a jak jsem na webu divadla zjistila, představení se hraje dodnes. A díky poetice Jiřího Suchého ani ten Vodník nekončí tragicky jako originál.
Alena Vávrová
16.3.2016 10:55
:-) :-) tak tohle zrovna neznám. Jako študáci jsme se podobnými "přebásněnými texty bavili. Na netu kolovala Klekánice.
Dagmar Bartušková
16.3.2016 08:21
Květo, kde Ty to bereš! Super! V tom dnešním pochmurném ránu mne to příjemně nakoplo! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA