Hurá do Doks

Hurá do Doks

9. 3. 2016
i60 Párty
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Hudeček
Radku zdravím a hlásíme se s Lenkou na pátek i sobotu ke společnému obědu. Určitě chceme na Housku, ale nevíme jak to bude, protože musíme také do Liberce za tátou. Každopádně pojedeme v pátek ráno směr Slaný-Mělník-Dubá-Doksy. Takže kdyby někdo chtěl po cestě stopovat tak může.
Hana Rypáčková
Je to hezké, že se mnou taky trochu počítáte. koukla jsem na spojení V pátek brnkačka 8.40 z Holešovic jede vlak přes Boleslav /když se nechytím na nocleh/. Ale opravdu to nevím.
Hana Práglová
Jo jo jo,roluju!!! S olinkou se spojím!!!
petr stejskal
Radku, dík za postarání. Vím,že to nebývá jednoduché, ale místní Alenka je dítě snaživé a ochotné, tak jistě pomahá. Na těch srazech je asi nejzajímavější, že vlastně jediným styčným bodem je důchod/snad neurazím/.Jinak je to jistě různorodá parta z celé republiky.
Marie Novotná
Hanko,zaroluj dolu,Olinka hledá spolunocležníka.
Hana Práglová
Silně uvažuji o tom,že bych přijela také.Máte někdo volnou postel na pokoji ???
Miroslava Jachimová
Hlásím se na páteční i sobotní oběd. Ještě nevím, kdy přesně dorazím, ale předběžně vyhlédnuté spoje mám jako Květa. Oběd si nenechám ujít, jinak bych hlady pošla.
Květoslava HOUDKOVÁ
Předběžně jsem zjistila= z PRAHY !! VLAK: Praha-hl.nádr. 7.24 nebo 9.24 - s přestupem v Bakově n.Jiz. - příjezd do Doks 9.18 nebo 11.18 Ještě je možnost jet také autobusem: Praha-Holešovice 7.40 nebo 8.40, příjezd do Doks 9.15 nebo 10.33 (Alenka Vávr. mi napsala: Vystoupit na zastávce "Lipové náměstí"). Takže "pražáci" páteční oběd krásně stihnou.
Radovan Cakl
PROSÍM, PROSÍM, pište kdo půjde (viz. článek) na páteční a sobotní společný oběd, musíme to zajistit v předstihu !!! Pokud připíšete jak a v kolik hodin přijedete (abychom vás mohli odvézt z nádraží do hotelu - 1,7km), budeme rádi. Bude pak možné načasovat i páteční společný oběd. Děkuji.
Eva Mužíková
Radku, já dorazím v sobotu autem, volná dvě místa / třetí blokuje Bertíkova přepravka/.. Jsem jednoznačně pro Bezděz... oběd v sobotu ano...Super organizace, díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%