FOTO: archiv autorky
Maminka
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
11.3.2016 20:47
Mě, Lenko, taky brala maminka stále jako nedospělou, je však pravda, že já jsem ji měla jen do 28 let. Tvá vzpomínka je dojemná a vyzařuje z ní nefalšovaný cit, který je, jak se říká, silnější než smrt.
Lenka Hudečková
11.3.2016 17:30
Děkuji všem za hezká slova..., dneska mi volala kamarádka Jitka, které umřela maminka, když jí bylo 15 let, tak to muselo být ještě mnohem těžší....
Alena Tollarová
11.3.2016 14:51
Lenko, je to tak. Co jsme neměly rády, děláváme dnes samy - historie se opakuje. A vzpomínky na maminku nikdy nevyblednou.
Alena Vávrová
11.3.2016 13:55
Lenko, krásné a dojemné a vehnalo mi to slzy do očí. Na svou maminku vzpomínám také s láskou. Brzy to bude 25 let, co už ji nemám a stále mi chybí.
Elena Valeriánová
11.3.2016 11:42
Má tam být "dušička, rady, zdrav" tablet si píše, co chce. Promiň.
Elena Valeriánová
11.3.2016 11:40
Leni, jsi citlivá Dušičky a krásně na maminku vzpomínáš. Taky dnes dávno dospělým dětem dávám takové řady a přiznám se, že tak trochu na truc. A ještě jim říkám " a zdráv starší lidi", syn mi odpovídá "dobrá". To už je dnes mezi námi taková hra.
Lenka Hudečková
11.3.2016 11:26
Evičko a Alenko, děkuji Vám...včera jsme si s taťkou pobrečeli do telefonu, dneska si tu smutním sama. Už jdu ale do práce, tam nebude na smutek čas...Jste moc hodné, díky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA