Pozvánka na výstavu

Pozvánka na výstavu

6. 3. 2016

Chtěla bych vás pozvat na výstavu Klubu aktivních seniorů, který je součástí Svazu tělesně postižených ČR z Heřmanova Městce. Klub pracuje od roku 2006.

Dnes již ovládáme na 40 výtvarných technik. Výstava se koná v Pardubicích v Machoňově pasáži ve výstavní síni, hned za obchůdkem Pardubanda. Otevřeno je od 8 do17 hodin až do 28. dubna 2016, mimo sobot a nedělí. Každou středu je možné si výrobky zakoupit, a nebo si drobný výrobek zhotovit sami. Srdečně jste zváni.

výstavy
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Libuško - dík za informaci o příjezdu/příchodu do té pasáže. Předběžně uvažuji o středě 20. dubna, jízd.řád si najdu. Na Výstavišti v Lysé n.Lab. je každoročně veletrh "Růžová zahrada" a spolu s tím i "SENIOR". Bývá tam výstava prací seniorů (už přes 3000 ks). Pokud jste se ještě nezúčastnili, je-myslím-k přihlášení nejvyšší čas! Inform.: www.vll.cz (přesnější kontakt nemám)
Naďa Pokorová
Na takovou výstavu bych se určitě ráda podívala! Pěkné, ale pro mne trochu z ruky. Přeji ať se dál tak daří:-))!
Naděžda Špásová
Líbo, krásné výrobky a určitě bych si něco koupila. Do Pardubic jsem jezdívala, takže vím, že jsou trochu dál od nás. Ale jste opravdu moc šikovní senioři. Ať se vám daří. *****
Olga Štolbová
Ahoj Libuše, žasnu a tleskám. Tolik krásných věcí, nejraději bych se k vám rozjela a odvezla si toho kufr. Jsou u vás šikovní senioři, možná spíš seniorky.*****
Libuše Bombačová
Na výstavu se dostanete od vlakového nebo autobusového nádraží bez přestupu trolejbusem č. 21 na Třídu míru a půjdete asi 150 metrů směrem k Zelené bráně. Pasáž je na pravé straně ulice.
Hana Práglová
Libuš,vítám tě mezi námi.Je dobře,že ses přidala.Díky za pozvání,Výrobky i fotky jsou opravdu nádherné!!
Zuzana Pivcová
Je to určitě velmi zajímavé. Ale jsem ještě pracující. Sama jsem na ruční práce hrozně nešikovná. O to raději je prohlížím, případně něco koupím jako dárek.
Hana Rypáčková
Šikovné ruce, vybrala bych si dárečky. Je to pro mne dost z ruky.
Alena Várošová
Paní Libuše jsou to nádherné věcičky a lidičky mají zlaté ruce,jsou šikovní..Moc se mi líbí Vaše fotografie z výstavy pořízené.Líbí se mi batikované šátky na stojanu.Věřím,že každý by si určitě vybral a ne jednu věc.pěkné.
Soňa Prachfeldová
Jsou to nádherné věcičky - aktivní senioři jste právem !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%