Mé nostalgické vzpomínky na MDŽ
Ilustrační foto: pixabay.com

Mé nostalgické vzpomínky na MDŽ

8. 3. 2019
Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(4.9 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Libore,nedočetla jsem k těm"lepším"koncům.Zcela mě pohltilo úvodní vyprávění,a pak jsem už pro slzy neviděla.Je to krásné,dojemné a statečné.Děkuji.mm
Eva Balúchová
Libore,hezký článek,pěkné vyprávění ze života.Určitě seš na kluky pyšný a oni na tebe.Máte smutné i pěkné vzpomínky,doufám,že teď už u vás plyne život klidně a spokojeně.Zasloužíte si to. Díky za tulipány a přání.
Věra Lišková
Tulipány mám moc ráda, ale nevím jak poděkovat za dojemný příběh stejně výstižně jako íčkaři přede mnou. Libore zvládl jste těžkosti života obdivuhodně. Přeji Vám, ať už poznáte jen krásu života.
Marie Foltýnová
Moc hezké vyprávění.Dělat dětem mámu i tátu ,to smekám.Také mám schovaná přáníčka ze školních let našich dětí.Je pravda,že každé ženě není dopřáno být matkou.Proto uznávám MDŹ.Na těch dřívějších oslavách v zaměstnání byly samé ženy.Jen těch pár mužů,co nás obsluhovali.Kdo se chce napít,tak se napije svátek-nesvátek.A Vám Libore za tu obětavost ,jakou jste přistupoval při samostatné výchově,přeji už jen zaslouženou lásku Vašich synů.
Marie Seitlová
Libore moc se mi líbí váš článek, hlavně rozumím první části, tu jsem si přečetla dvakrát. Vím, že není jednoduché vychovávat děti když jeden z rodičů chybí. Ale vše jsme zvládli a dnes už máme radost z dětí i vnoučat.
Zuzana Pivcová
Libore, mám jednu spolužačku z VŠ, původem z Budějovic, která se po třicítce coby svobodná odhodlala vzít si ovdovělého muže s dvěma kluky téhož věku, jako byli ti Tvoji. Pak téměř na čtyřiceti přivedla na svět ještě svého vlastního chlapečka. Je to úžasná bytost, nikdy mezi dětmi nedělala rozdíl, postarala se o celou svou chlapskou domácnost a ještě si udělala doktorát a docenturu a dodnes částečně působí na Jihočeské univerzitě. Škoda, žes neměl takové štěstí i Ty. Ale skláním se před Tebou s úctou a obdivem, protože to je život, skutečný, tvrdý i krásný zároveň, zatímco já tady tvořím jen jakési verše coby odraz života. Tebe musely mít rády i kolegyně, protože jsi k nim přistupoval jako muž gentleman a nikoliv jako "lovec vteřinových vznětů". Pánům se omlouvám. Ano, byly oslavy MDŽ, ale jejich obsah, průběh, vytvářeli především sami lidé. Mohla bych vyprávět. Ale nebudu rušit dojem z Tvého krásného vyprávění, za které Ti děkuji, Méďo z Brlohu.
Alena Vávrová
Jenom prostě stručně: Libore, díky!
Lenka Hradecká
Děkuji za článek, dojal mě. Také jsem vyráběla s žáky přáníčka k MDŽ a na oslavy ráda vzpomínám - v kolektivu byly samé ženy, tak se žádné velké opíjení a sápání nekonalo.
petr stejskal
Libore, skláním se s úctou před tímhle krásným povídáním. Kdybych měl to srdíčko slzama pokapané, přidal svoje slzy navíc. I tak mě ukáply. K MDŽ jsem se tady už vyjádřil a jsem rád, že je tu někdo další, který ví co je úcta k ženě. Vždyť bez nich bychom na světě nebyli. Vím,že jsou i někdy problémy a nastává bouře,ale potom sluníčko svítí dál.
Naděžda Špásová
Liborku, v tvém článku je smutek i radost. Myslím, že se tví synové můžou se svým otcem všude chlubit. Taky si vzpomínám na pár totalitních MDŽ a musím říct, že to tak hrozné nebylo. Přeji ti opravdu hodně štěstí. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%