Ilustrační foto: pixabay.com
Deset let žádná míra
9. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
16.3.2016 22:01
Jseš na omylu. Celou dobu lovím Bobříka mlčení. Šrotuje mi akorát mozek. A když je šrumec tak v tom malém obchodě zvládám obří slalom. Akorát ty tyčky jsou voňavé a většinou hezké.
Jan Krones
16.3.2016 21:48
Každý má svoje priority. U žen jsou to ty flakóny a mastičky. Jenže - dívá se tvým směrem! Odkabouníš se, naladíš tvář do pochopení - to zaujme. Poradíš, přidržíš, pomůžeš... co já ti vlastně mám vlastně co radit?! Vždyˇtvoje neuniforma musí být za ta léta koncentrovaná parfumérie! Zhmotněný Dior No.5!
František MENDLÍK
14.3.2016 07:57
Průšvih je v tom, že si člověk nepřipouští prostý fakt. Jestliže se podívá dosud svěží šedesátka v obchodě tvým směrem, zajímají pouze je lahvičky za tebou.
Jan Krones
13.3.2016 20:03
Smutnější? Za chvíli je tu jaro, zkrátí se sukně, okoralé srdce pookřeje. Ostatní je otázka odvahy! No... abych moc nekecal, kolik že ti je? Ctihodný kmete? A k té tvojí humoresce: Na prvním setkání průmyslovky po dvaceti letech jsem polovinu spolužáků nepoznal. Dalších dvacet let se neměnili (mluvím o fyzické stránce). Pak se střídavě začalo projevovat chátrání. Prostě mezi dívenkou, kterou jsi houpal na kolenou a studentkou je obrovský vývojový skok, který bude pokračovat ještě tak deset let. Pak bys mohl mít šanci. Jestli o ni budeš stát...
Jan Krones
12.3.2016 21:36
Někde jsi napsal že už tě ty ženský tak neberou. Takže už můžeš myslet na něco jiného a fantazie se ubírá tudíž jiným směrem.
František MENDLÍK
11.3.2016 21:16
Honzo. Když jsem v roce 2001 zvítězil v televizní soutěži, navštívil mne redaktor Železničáře. A jestli prý neznám nějakou veselou příhodu ze služby. Neznal jsem. A v důchodu to začalo a jsou jich opravdu stovky! Zastydlá múza, nebo co?
Jan Krones
11.3.2016 20:45
Shodou okolností jsem jel kdysi s kolegou ráno do práce. To děvče jsem viděl taky, toho chlapíka kterému ujela noha na schodech při vlezu do vagonu taky, to osamělé děcko na konci peronu taky. Jen jsem z toho neuměl udělat příběh. Kancelář nad jeho líčením naší společné cesty žasla. Já taky.
František MENDLÍK
11.3.2016 14:34
Kdysi mi jedna dobrá známá předpovídala, že budu jednou sedět nad čistým papírem, protože mne nic nového nenapadne. Nestalo se tak. Těch příběhů kolem je pořád velký dostatek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA