Ilustrační foto: pixabay.com
Soutěž: Poprvé letadlem u moře
5. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.3.2016 19:32
Máte pořád na první výlet letadlem nádherné vzpomínky, ubytování to tedy bylo ! Ale mládí to přežilo a bylo krásně že .
Helenka Vambleki
7.3.2016 17:15
Já letěla poprvé do Soči/Adler v 1988, pak 1989 Varna....a pak skončily odbory a možnost lítat levněji
Jitka Chodorová
7.3.2016 16:46
Zdenko, bezva vzpomínání, já letěla v letadle poprvé i naposled pře 8roky do turecké Antálye a pak do Alánye, byl to pro mne velký zážitek, a ráda bych si ho ještě zopakovala, moc se mi tam líbilo.Díky za napsané.
Hana Rypáčková
7.3.2016 13:56
Hezké počtení a hned se začne taky vzpomínat....Jadran proti Baltu- to byl šok...Taky ta různá slanost. A ta chatička? Na přespání stačí, lepší než stan vždycky říkám...
Vladka Steinová
7.3.2016 13:12
Paní Zdeno, vidíte, tak jste se publikování dočkala,článek je fajn....
Alena Várošová
7.3.2016 13:03
Pěkný příběh paní Zdenko dobře napsaný.Lekla jsem se té chatičky z Fota dne od Lenky H.jak píše Elen.Ale když je člověk mladý zkousne vše a vše mu připadá krásné,protože nic neviděl a nikde nebyl.Hezký den.
Marie Novotná
7.3.2016 12:22
Moc hezky se to čte.Poprvé je vždycky krásnější. Díky za krásný článek.Já už tady svoje ,,poprvé letadlem " popsala v r.2013.
Anna Potůčková
7.3.2016 10:38
Tak já u moře zatím nikdy nebyla, tudíž ani letadlem jsem nikdy nikam neletěla. Ani nevím, zda bych do něj sedla. Kvůli pocitům a kvůli nějakému neštěstí. Mám ráda zem pod nohami.....
Naděžda Špásová
7.3.2016 10:38
Vzpomínky na moře mám ráda. Letadlem jsem ještě neletěla a ani mě to neláká. Zákazů a příkazů je tolik, že radši cestujeme autobusem. Černobílé fotky vůbec nevadí, navíc je to dnes tzv. IN.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA