Soutěž: První vnouček
FOTO: autorka

Soutěž: První vnouček

5. 3. 2016

Čáp k nám dnes přinesl človíčka
Jsem babička!
Jsem babička!
JSEM BABIČKA!

Zvědavě zkoumám novorozené
Co má z mámy?
Co z táty? Co ze mne?

V náruči držím prvního vnoučka
Miluju tě. Miluju.
Šeptám mu do ouška

Až za čas, hošíčku,
přerosteš babičku
a vím, že to bude už za pár let
o téhle chvilce, můj malý vnoučíčku, 

o téhle chvilce ti budu vyprávět

(3.prosinec 2002)

Jaké bylo to vaše „poprvé“? Co vám nejvíce utkvělo v paměti, na jakou událost či činnost, kterou jste dělali prvně, nejraději vzpomínáte Zúčastněte se naší soutěže a napište nám svůj příběh na téma „Poprvé“. Více informací o soutěži najdete zde.

Moje poezie Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(4.9 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Helenko , babičko, mimča jsou tak kouzelná. I když nás přerostou, pořád v nich vidíme naše malé .
Lenka cincila
Heli,pěkné...Naštěstí už ten pocit také znám
Lenka Hudečková
Krásné, já tento pocit bohužel ještě neměla šanci prožít....
Eva Mužíková
Helenko, z Tvé básničky je cítit láska, pýcha, štěstí... moc milé
Hana Práglová
Heli,.moc hezké!! Mě ž vnouček přerostl a to jsem nějaká výška!
Alena Vávrová
Helenko, co mi to děláš? Já se dojímám! Můj první a jediný vnouček se také narodil ve stejném roce 2002 a mně tím znovu vyšlo sluníčko do velmi smutných dnů. Samozřejmě, že miluji všechna svá vnoučátka, ale s ním mi bylo dopřáno trávit nejvíce času a moc to pro mne znamenalo. Také si přeju mu o tom jednou povyprávět.
Alena Vávrová
Helenko, co mi to děláš? Já se dojímám! Můj první a jediný vnouček se také narodil ve stejném roce 2002 a mně tím znovu vyšlo sluníčko do velmi smutných dnů. Samozřejmě, že miluji všechna svá vnoučátka, ale s ním mi bylo dopřáno trávit nejvíce času a moc to pro mne znamenalo. Také si přeju mu o tom jednou povyprávět.
Elena Valeriánová
Milé vyznání. Taky ty naše broučky (17, 12, 8, 4) miluji nade vše.
Libor Farský
Helenko, moc se mi to líbí, tak mile a poeticky bych se vyjádřit nedokázal. 5*. Můj první vnouček se narodil v r.2002 a letos mě přeroste. Štve mě to, marně se snažím ještě trochu povyrůst, ale ani na vyhledávačích jsem k tomu nenašel radu na správnou stravu.
Jana Šenbergerová
Jé, Heli, teď jsem si všimla, že už máš také vnoučka v pubertě. Je hezké být při tom, když se z nich klubou mužští, že?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%