FOTO: redakce
Přeložená tisícovka - fígl nebo úmysl?
23. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
26.3.2016 13:04
Vidíte Danko,že ještě žijí poctví lidé,vedle falše a sprostoty nás okrást..Ale s tím nic nenaděláme.
Danuše Onderková
25.3.2016 22:55
Je to pravda, lidí jsou různí, s tak velkou bankovkou jsem problém nikdy neměla, ale u zmrzliny se mi to stalo i když z menší částkou, vracela jsem do 50ti koruny a zakazník mi tvrdil, že dal jenom 20 Kč. Já ale věděla, že mi dal opravdu 50 Kč, horší je když vám řekne děvče asi 12-14 let, že jsem vydala o 10Kč míň. Není to moc, ale zamrzelo to, když jsem večer zjistila, že mi to 10Kč chybí. Více se už neukázala. Ale měla jsem štěstí, že pán vytratil u stánku Zlatou kartu, kterou jsem našla. Byla jsem ráda za poděkování, ale po nákupu mi položil na pult drahé červené víno. Řekl, že jsem mu zachránila moc.
Alena Várošová
24.3.2016 19:41
Ještě jednou děkuji za komentáře všem a domnívám se,že není mezi vámi jediný,který by se nesetkal s nějakým chytrolínem,podvodem.Nikdo nejsme neomylní,taky se mi stalo,že jsem vrátila míń jak jsem měla,ale zachovala jsem se k člověku férově.Řekla jsem mu,že až budu mít čas tak uděám uzávěrku navíc a tím zjistím,zda mi peníze přebívají a přebívaly,Bylo to 500,-Kč omluvila jsem se a bylo vše O.K Je to jako vždy o lidech.Ráda i lidem pomohu,ale jakmile zjistím,že se mnou chce někdo vykývat jsem potvora..Hezký večer
Jiří Hudeček
24.3.2016 19:23
Alenko to máte tak: když se pohybujete mezi lidmi, kterým věříte, přestanete být opatrná. Pak se objeví člověk s náturou za kterou by se člověk styděl.
Zdenka Jírová
24.3.2016 17:15
Měl to nacvičené, určitě jste nebyla první. Vysokoškolské studium neudělá člověka poctivcem ani toho není zárukou.
Libor Farský
24.3.2016 15:35
Leni, děkuji za vysvětlení, ale stejně, cituji: "Vytáhl z kapsy 4 tisícikoruny, z nichž jedna byla přeložená". Jenže tedy zřejmě vytáhl jen 3 tisícikoruny, z nichž jedna byla přeložená, což by mohlo při pohledu na užší stranu bankovek vypadat jako 4 tisícikoruny. To mi říká moje "mužská logika". Sorry :-) To nic nemění na tom, že parchanti jsou i mezi učiteli, či dokonce řediteli školy.
Hana Šimková
24.3.2016 13:55
Ano cikáni mě popisovaným způsobem také okradli.A ještě si k tomu vzali mobil, který jsem měla položený na pultě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA