FOTO: redakce
Přeložená tisícovka - fígl nebo úmysl?
23. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
24.3.2016 13:45
Milí přátelé,děkuji vám za vaše názory a komentáře.Člověk si musí dávat stále pozor,hlavně když pracujete s hodnotou peněz,ať už je to ve zboží,nebo s hotovostí.Jak je vidět každý z vás se setkal s nějakým podvodníkem.No a jak to zkoušení cigáni a pořád by měnili,až vás doblbnou,a hned jste lehčí o nějakou tu stovku..To se mi nestalo,ale setkala jsem se s tím.Lepší je říct nemám drobné.Odpovídám Hance,ano to je bývalý ATC Morava,nebo Kemp Morava,nemohla jsem nikoho nahlašovat,když bych mu neprokázala že v noci pili alkohol,že tam byly flašky, to nic neznamená. Chybami se člověk učí.Hezký den!!
Jana Šenbergerová
24.3.2016 13:40
Souhlasím s tím, že člověk musí být pořád ve střehu, a to bez ohledu na to, že je to docela únavné. Přesto se občas stane, že nás někdo vezme na hůl. Dnes už se tím netrápím, protože vím, jak to chodí. Dovedu si živě představit, jak se takový vykuk musí vztekat, když o něco přijde sám, ale už není schopen vidět spojitost se svým podlým činem. Jsem si jistá, že i pan ředitel dříve nebo později zplakal nad výdělkem.
Drahomíra Stínilová
24.3.2016 13:08
Je vidět, že jste poctivá a zodpovědná. Chtěla jste ještě k tomu podat co nejlepší informace, jak se říká, pro dobrotu na žebrotu. Taky jsem rok prodávala zákony a každý sešit se musel namačknout do kasy. Někdy to byl celý soubor dohromady.Dávala jsem si pozor, ale trvalo to potom při placení déle. Moje kolegyně byla dost zbrklá a když jsem přišla na odpolední volal jeden zákazník, že si přivezl víc dílů, než měl. Ona totiž zmáčkla jen jeden soubor, a dala mu celý balík, což jich čítalo několik, takže bychom přišly o dost tisíc a musely to doplácet ze svého. Ještěže byl ten pán tak čestný.
Hana Šimková
24.3.2016 12:41
Prodávala jsem upomínkové předměty v malinkém krámečku na Loretánském náměstí.Když se nahrnulo hodně lidí,nebylo vůbec možné všechno uhlídat a bylo to úžasné pro všechny možné podvodníky. Vždy to ale byli češi i když více chodilo cizinců. Holt české ručičky , jsou české ručičky.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.3.2016 12:28
Libore F. i ostatní: "Fígle" trvají stále - stalo se mi na brigádě ve Večerce: Přišel tam chlapík, něco málo koupil, zaplatil - a pak chtěl "rozměnit" 2000,- ( ale já měla v hlavě uskladněno varování - od Sdružení obrany spotřebitelů) - jen jsem řekla: vždyť já tu ani 2000,-neutržím! = tak VYPADL!
Karel Boháček
24.3.2016 12:23
..s tou bankovkou to mohla být náhoda, ale co se týče toho pití - jako kantor ať jde do ....
Lenka Hudečková
24.3.2016 10:42
Libore, šlo o to, že pán jednu tisícovku přeložil, takže na první pohled to vypadalo, že jsou to dvě...a tím Alenku o tu jednu ošidil :-(
Lenka Hudečková
24.3.2016 10:41
Alenko, lidé jsou různí a i vyčůraní. Jako byl tento pan ředitel. Také v tom vidím úmysl. Normálně se peníze předávají rozložené a počítají se před očima. Jestliže on to neudělal, věděl proč. Na peníze já jsem ďas a pečlivě si je hlídám. Také s nimi celý život pracuji, tak to ani jinak nejde. Za článek dávám *****
Libor Farský
24.3.2016 10:21
Alenko, když já tomu nerozumím. Proč by měla být přeložená bankovka neplatná? Na to jsem ještě nenarazil. Dokonce myslím, že lze v ČNB bance vyměnit i bankovku přetrženou. Tak v čem spočíval ten fígl? Omlouvám se, už mi to tak nepálí, zítra osmutním *71. :-(
Ladislav Vesecký
24.3.2016 09:59
Ten určitě sedí někde a dělå porardce. Moc hezký. Člověk musí být pořåd ve střehu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA