FOTO: archiv autorky
Jak jsem si zašlápla štěstí
26. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Tomanová
15.8.2017 12:37
Milá Hanko, teď jsem se opravdu od srdce zasmála a zavzpomínala na doby, kdy jsem i já byla na seznamkách. Z těch dob mám tolik materiálu, že by to vydalo na pěkně tlustou knihu - jak pravila kamarádka novinářka, když jsem jí vyprávěla zážitky ze schůzek a jí tekly slzy od smíchu: " to si přece nemůžeš nechat jenom pro sebe, musíš to hodit na papír, piš, piš, to bude trhák! " :-))))
Jaroslava Jánošíková
15.2.2017 19:40
Nešlapala děvče, nešlapala, naopak, štěstí jsi měla, žes nereagovala, jen se divím, že to nebyl americký důstojník, t.č. na Ukrajině, Iráku, Sýrii či onde, mne takhle miluje už asi celý batalion:))))
Kristina Halfarová
15.7.2016 11:15
Nikdo nechce zůstat sám.Ale když jde o velký věkový rozdíl tak to je na pováženou.
Hana Šimková
28.2.2016 12:31
To jsem napsala jenom pro vaše pobavení. Je jasné, že to nejde myslet vážně a jenom doufám, že se mi s tou kozou nebude chtít nastěhovat.Ten jeho typ je opravdu dost turecký.Já už opravdu nikoho nehledám. No ale když příjde, bude bydlét nejlépe za rohem, abychom to neměli k sobě daleko a ještě k tomu bude mít rád pejska, Tak Fajn!!!
Zdenka Jírová
28.2.2016 00:13
Štěstí pro vás bylo, že jste neodpověděla. To je podvod. Já už takových nnevyžádaných " vyznání lásky" dostala řadu, ani je neotevírám a rovnou dávám do Spamu.
Libor Farský
27.2.2016 23:58
Kdyby to bylo z poslední doby, tak bych řekl, že jde o imigranta ze země bez nároků na azyl, pokud se neožení.
Zuzana Pivcová
27.2.2016 20:55
Haničko, takovému dopisu, přeloženému zaručeně přes google, bych rozhodně žádný pozitivní úmysl nepřikládala. Nevím sice přesně, co za tím v tomto případě vězí, ale Ty si s tím jistě poradíš. Nejlépe mlčením. Ono se to navenek zdá humorné, ale nevím, nevím...A co spolužák??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA