Modelka Simona Krainová založila nadaci pro pomoc seniorům
FOTO: www.antonika.cz

Modelka Simona Krainová založila nadaci pro pomoc seniorům

24. 2. 2016
charita nadace senioři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Vando, díky Tvému podání jsem to konečně pochopila.
VANDA Blaškovič
Celebrity se nemusí zviditelňovat...:)) již jsou dávno zviditelněné. Ony chtějí pomoci, což někdo nemůže zřejmě pochopit. Aktivity paní Krainové si velice považuji. Děkuji za info.
Květoslava HOUDKOVÁ
Při přispívání neziskovým organizacím je potřeba OBEZŘETNOST. Poslouchala jsem informace v pořadu "Sama doma". Neziskovky se mohou hlásit a po posouzení obdrží "značku spolehlivosti" - myslím, že na určitou dobu, pak musí obnovit. Více na : www.znackaspolehlivosti.cz Dlaň nastavuje, nebo "prkotinky" prodává kde kdo - mne to nechává v klidu = nereaguji.
Jan Raška
Byl jsem na tiskové konferenci paní Krainové a věřím, že dokáže díky svým kontaktům i jménu sehnat peníze pro pomoc seniorům. Ostatně, uvidíme za rok, za dva, a teprve pak můžeme soudit. Těší mě, že na facebooku i60 má informace o nově založené nadaci hodně fandů.
Květoslava HOUDKOVÁ
Myslím, že pražská senior organizace "Život 90" brzy uspořádá akci = setkání se S. Krainovou: Mají vhodné prostory, přijít může kdokoliv - určitě bych navštívila !! Souhlas/nesouhlas je nyní zbytečný.
Vladka Steinová
Jistěže jde jen o zviditelnění známých a krásných tváří.
Dagmar Bartušková
Ve světě módy je obrovská konkurence a není snadné se udržet. Proto některé modelky volí další zviditelnění se ve zcela odlišné oblasti. Sl. Kuchařová v oblasti úniku seniorské moči, a pí Krainová v seniorské pomocí? Jo, o nadaci uvažovala dlouho... Ne, též tomu moc nevěřím.
Miroslava Jachimová
Jak už bylo napsáno níže, moc tomu nevěřím. Podobné aktivity, i u jiných celebrit, beru jenom jako další krok k zviditelnění se. Ale je to celosvětový trend.
Drahomíra Stínilová
Možná Simona Krainová to myslí dobře, nechci jí ublížit, možná je to jen propagační trik. Ale zarazilo mě, že hned je tu číslo účtu, kam už se mohou posílat peníze. Přesné podmínky žádosti o pomoc, adresa, telefonní kontakt tu také nikde nevidím. A jak budou žádat ti opuštění, hodně staří a nemohoucí lidé?
Jana Šenbergerová
Kdo může a chce, ať pomáhá. Čas ukáže, "vo co go" ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%