FOTO: autorka
Ověřeno seniory: Pozvání do Pohody
22. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
25.2.2016 14:12
Ahojky Leni, vidím, že výlet do Mariánek se Vám vydařil, hezky jste si to užili a něco dobré ochutnali. Moc Vám to na fotkách sluší. Třeba se taky někdy do Pohody podívám. Ze srdce přeji jen samou pohodu! nejen v Pohodě...***
Lenka Hudečková
24.2.2016 17:46
Naďo, tak si sem naplánujte cestu, Mariánky za to stojí. Copak jste tu točili za seriál???
Naděžda Špásová
24.2.2016 11:17
Lenko, na Mariánské Lázně mám doživotní vzpomínky. Točili jsme tam seriál a dali jsme se dohromady s mým mužem. Od té doby jsme tam nebyli.
Lenka Hudečková
23.2.2016 19:04
Alenko, když se vydaří, tak to je:-). A tak je to správné. Navíc jsem měla svátek, tak jsme to brali i jako další dárek k němu :-).
Alena Várošová
23.2.2016 19:00
Leni,i,díky za pozvání do Pohody,jak je vidět výlet se vám zdařil i pozenení v krásné kavárně s kafíčkem a pak že není pohoda v Pohodě.5*
Lenka Hudečková
23.2.2016 18:55
Zuzko, určitě jsou dneska Mariánky o něčem jiném. I když netuším, jak pro samotnou ženu, já tam byla vždy s Jiříkem nebo ještě navíc s dcerou a s návštěvami, pokaždé nás Mariánky dokáží okouzlit. :-)
Zuzana Pivcová
23.2.2016 18:33
Byla jsem tam jednou, to je víc než 30 let, pracně jsem dostala zimní poukaz, který na poslední chvíli někdo vrátil, polovina lázeňských domů byla v rekonstrukci a procedury takřka žádné. Navíc pro samotnou ženu neustálé nadbíhání lázeňských šviháků. Takže kromě krásného zimního počasí a vycházek zážitky nevalné. Docela bych to někdy ráda napravila.
Lenka Hudečková
23.2.2016 17:38
Děkuji všem za reakce :-), Elenko, třeba někdy pojedeš do ML se léčit, i když to je opravdu daleko a u Vás jsou taky lázně...
Elena Valeriánová
23.2.2016 14:30
Já to mám trochu z ruky, takže pozvání nemohu přijmout, milá Lenko. U nás máme restauraci Pohodu, ale tam se mi nijak moc nelíbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.2.2016 13:25
Občas do M.Lázní jezdím když jsem na chatě v Úterý tak si zajdu do Pohody a budu mít pohodičku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA