Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Připomínka rubrik portálu i60
21. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
22.2.2016 08:47
Blahopřeji paní Kašpárkové. Když se bude opakovat soutěž Lady Sympatie, bylo by možná lepší, aby nebyla jen pro dámy z I60 Senior Fashion jako posledně, ale pro všechny. A vůbec, na íčku jsou i sympaťáci, takže co vyzvat i pány?
Soňa Prachfeldová
22.2.2016 08:31
Gratuluji paní Kašpárkové a redakci za připomínku praktických článků.
Květoslava HOUDKOVÁ
22.2.2016 05:19
Pro tyto rubriky mám "nastřádáno" mnoho zpráv = zážitků - informací - rad - doporučení atd. - postupně zveřejním.
Drahomíra Stínilová
21.2.2016 23:40
To je velmi dobrý nápad, zvláště když vlastním starý dům, ve kterém se každou chvíli něco rozseká. Při mých krkolomných opravách jsem potkala mnoho slušných, ale bohužel více nedobrých řemeslníků. Často taky narazíme při našich cestách na stravovací zařízení a hotely s různou úrovní. O tom všem se myslím dá psát. Jen jsem to zkoušela v rubrice můj svět pročítat, ale nějak špatně jsem se tam orientovala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA