Ilustrační foto: pixabay.com
Pravda na misce vah
16. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Krones
29.2.2016 12:45
To jsi ale, hochu, uhnul od tématu. Nedaří se mi dostat se na humoresku z vojenského cvičení.
František MENDLÍK
26.2.2016 16:30
,,A je to on!" Biblický člověk Honza Krones, jehož sloh z pohlednic obdivovala moje maminka Šteinka.
Jan Krones
26.2.2016 16:24
Tak jen koukám a žasnu! Kde je ten chlapec s upřímnýma očima, který hrdě prohlašoval: " My, Rendlové, jsme už takoví - jeden domov, jedna práce, jedna žena!"? Na druhé straně ho (Rendlíka) ctí, že nechal Marušku, i když se slzou v oku, odejít. Pokud to ovšem nebylo tak, že ve skutečnosti našla na těch ilegálních adresách nějaké, eh, třeba stopy. Ony ženy jsou nepříjemně všímavé a bystrozraké, že?
František MENDLÍK
18.2.2016 14:42
Paní Jarmilo. Všechny moje příběhy jsou ze života. A došlo mi, že ten příběh trochu připomíná scénu z filmu Vesničko má, středisková. Tu s tím potápějícím se řidičem Turkem.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.2.2016 12:42
Moc hezký příběh, trhu jsem se pousmála a já myslím, že je ze života.Františku dík a dávám vám pětku (hvězdiček pět)
Jana Šenbergerová
18.2.2016 10:27
Kdyby byly všechny ženy takhle moudré, bylo by víc nostalgicky vzpomínajících a méně rozvedených. Teď jde ještě o to, bylo-li by víc šťastných nebo nešťastných. Ale co je to štěstí? ...
Olga Štolbová
18.2.2016 10:14
Františku, moc hezký příběh, dokonce bych řekla, že tvůj. Promiň to tykání, ale my z Íčka si přece už dávno tykáme. A přijeď už konečně na naše třetí setkání, vždyť si s námi některými už dávno píšeš. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA