ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com
Zima je asi za námi. Ale byla vůbec nějaká?
7. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
8.2.2016 22:08
Mně by ještě opravdová zima nevadila, ráda se brodím po kolena v prašanu, nebo chodím po umrzlém křupavém, cestou necestou
Alena Vávrová
7.2.2016 18:27
No tak mně osobně byla zima a převeliká, a to i doma, když mi v těch největších letošních mrazech vypověděl službu plynový kotel. Pro mne - za mne - stačilo! Ale věřit se tomu moc nedá.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.2.2016 18:07
Jarko - tak častěji něco někde zapomeň - a to se naběháš ! - i bez sněhu.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.2.2016 18:04
Jaro se blíží - i důchodci si musí leccos rozmyslet, naplánovat k realizaci - i "na potom". Proto zejm. čekáme na termín "Setkání 2016" - bude-li ? (ptám se já, ale je nás už víc - díky!)
Jarmila Komberec Jakubcová
7.2.2016 17:53
Jsem ráda, že jsem stihla před 14 dny jet na běžky - letos poprvé a zřejmě i naposledy.
Lenka Hudečková
7.2.2016 17:04
Poslední nejméně tři zimy nestály za moc :-(, jsem moc zvědavá, zda letošní léto bude tak horké a suché, jako vloni..Čeho je moc, toho je příliš :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA