Můj seniorský život - carpe diem
FOTO: archiv autorky

Můj seniorský život - carpe diem

13. 2. 2016

Narodila jsme se v době, kdy slečny neměly obočí jako Brežněv, tetování bylo znakem pobytu v nápravném zařízení a domácí vaření nebylo módní záležitostí, ale samozřejmostí. Z toho je patrno, že můj záruční list už je trochu zažloutlý. Leč nezoufám, střevíce na podpatku nazouvám a jdu hledat živou vodu.

Můj seniorský život
Hodnocení:
(4.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Hezky napsané a čtivé.
Janina Jeřábková
Paní Helenko, krásný příspěvek, krásné sny, optimismus, humor, to mám ráda :-) Ať se Vám daří.
Rentierka xx
Milá Helenko, moc pěkné čtení a těším se na ta doporučení na knihu. Ať se Vám stále daří.
Jitka Valachovičová
Paní Helenko, moc pěkně napsané - nasmála jsem se u toho. Vydržte ještě chvíli, ale ze své zkušenosti mohu říci = napsat, že realita je pak trochu jinde...Zdaleka nemám tolik volného času pro sebe a své koníčky a záliby, snažím se pomáhat i s dědou mladé rodince svého syna. Máme školačku v první třídě a čtyřletou školkačku. Ale dělám to ráda, protože ty berušky jsou mým hnacím motorem a dodávají mi energii, jsou to naše sluníčka. Přeji Vám, ať neztratíte smysl pro humor a vše nechť plyne k Vaší spokojenosti!***
Marie Jančeková
Super článek . Vyloudil mi na rtech úsměv:-) Už se na ten důchod těším.
Soňa Prachfeldová
Milé, úsměvné, je moc hezké se těšit na hodně relaxu, i v tom důchodu je dost práce, ale ta nás přece šlechtí a protáčí nám závity :-)
Eva Balúchová
Paní Heleno,byl by pro vás problém občas dát tip na čtivou knihu třeba na chat?
Helena Fruhbauerová
Milé kolegyně, moc děkuji za slova vlídná a laskavá na adresu mého psaní.Hezké a naplněné dny. A jaro, jaro už se blíží...
Milena Mejsnarová
Paní Heleno, opravdu milé čtení. Úsměvné! A optimismus je úžasný! MM
Marie Magdalena Klosová
No jasně,už jsem si Vás našla.Zase Vám to sluší!mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%