Ilustrační foto: pixabay.com
Můj seniorský život: Maminka
7. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladka Steinová
12.2.2016 11:24
Vzkaz pro Mirku Jachimovou:Pokud čteš (/čtete) můj dovětek, vidím, že bydliště je Praha 4, jako já-mohly bychom se potkat...Vladka.
Miroslava Jachimová
12.2.2016 06:50
Vladko vím o čem píšeš. Já jsem v podobné situaci. Jen s tím rozdílem, že mám maminku téměř pod jednou střechou a nemusím nikam dojíždět. Ovšem ty jsi na tom asi o něco lépe s maminčinou psychikou.
Vladka Steinová
9.2.2016 18:07
Jitko, Jarko, p. Dagmar, milá Vando, moc Vám děkuji za hřejivá slova. Vyšší síla mi tatínka vzala v jeho 49 letech, když jsem byla na vysoké, vyšší síla mi tu nechala maminku.Děkuji Vladka
Jitka Chodorová
9.2.2016 11:49
Vladko, i já smekám před tvojí obětavostí, ale i láskou k mamince, pro tebe je to samozřejmost, jsi velmi lidská osobnost, ale dbej i na svoje zdravíčko,no a s maminkou si to užívejte, mně maminka už chybí 18let. Děkuji.
Jaroslava Handlová
9.2.2016 11:13
Vladko, Tvoje maminka má úžasné štěstí, že v Tobě má takovou oporu. Držím Ti pěsti, abys měla na tuto příkladnou pomoc stále ještě dost sil. A až pojedeš v létě na Vysočinu, ráda se s Tebou aspoň krátce zase uvidím. Nebo, třeba snad i na delší chvilku, než byla ta minulá sobota v Praze.
Dagmar Bartušková
8.2.2016 16:31
Také jsem se starala o svou maminku, a starala bych se ráda i nadále. Nikdy se s jejím odchodem nesmířím. Byla to má jediná přítelkyně.
VANDA Blaškovič
8.2.2016 09:53
Vladko, jsem ráda, že se známe. I já Ti přeji pokud možno poklidné dny. Je neskutečné, jak se již roky o maminku staráš. Ale dbej, prosím, i na své zdraví, vím že ho zanedbáváš. Vážím si toho, že si dokážeš najít chvilku na naše setkání. Ahoj a těším se.
Vladka Steinová
8.2.2016 08:41
Dobrý den, děkuji Vám všem za laskavá slova i za Vaše vyznání a vzpomínky na své rodiče, či jen na maminky. Helenko Č. také jsem ráda, že jsme se viděly, i kdy jen chvíli. Všem děkuji a přeji poklidné dny. Vladka
Zdenka Jírová
8.2.2016 00:35
O svou maminku jsem se starala řadu let, poslední 4 roky jsem jí nosila denně čerstvý oběd a musela dohlédnout, aby ho snědla, jinak nejedla. Sama jsem to neměla v té době lehké, rozváděla jsem se , starala se o dceru, která začala studovat na gymnáziu. Je to už dávno, maminka se v klidu dožila 84 let. Nikdy mne ale nenapadlo, že bych jí nepomáhala. Pomáhala jsem i tchýni s úklidem, i když se pak ke mně zachovala velmi nepěkně.
Helena Hejduková
7.2.2016 21:38
Váš článek by si měli přečíst ti co mají rodiče, kteří už nejsou zcela soběstační, ono když se chce, všechno jde.nejen pět hvězdiček, ale všechny palce nahoru a smekám klobouk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA