FOTO: autorka
Můj seniorský život: Mezi knihami
5. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
6.2.2016 18:27
Milá důchodko Danuško, ať ti ta pohoda vydrží co nejdéle. Předpoklady, a také krásný hrníček, k tomu máš ;-) . No a ty houby se snad konečně zmátoří a porostou k tvé nejvyšší spokojenosti.
VANDA Blaškovič
6.2.2016 18:06
Gratuluji! Psát pro děti není snadné...když je to nebaví, prostě to řeknou a již nechtějí dál poslouchat... A máme vymalováno! To houbaření, to vám tedy hodně závidím, Dano. Jak to bylo letos?? Rostly?
Jana Šenbergerová
6.2.2016 17:54
Krásné vyznání. Moc dobře mu rozumím, jsem na tom podobně. Důchod pokládám za krásnou odměnu za předcházející činnost. Hezky si ho Danuško užívej i nadále. :-)
Alena Várošová
6.2.2016 14:47
Paní Dano začínáte svou zpověď krásným vyznáním knihám a krásnými verši.Ať se Vám stále daří ve Vaší ušlechtilé práci psát pro ty další generace a přeji Vám hodně úspěchů a především zdraví.
Helena Votíková
6.2.2016 13:40
Paní Dano, pěkný život důchodky, přeji vám hodně prožitků jak s knihou tak v přírodě. A hezký článek. Libí se mi prolinky na předchozí články.
Michaela Přibová
6.2.2016 13:23
Paní Dano, máte krásně naplněný důchodcovský život. Smysluplný. Ať vám dlouho vydrží.
Marie Seitlová
6.2.2016 12:41
Danuško, pěkný článek. Užívej si seniorský život ještě dlouho ve zdraví, s knihou, vrněním a kafíčkem.
Lenka Hudečková
6.2.2016 12:13
Smekám před vámi, že jste vydala knihu...to byl (a stále je) můj sen....jinak přeji mnoho krásných dní v přírodě nebo s knihou, hlavně, abyste si je užívala... :-)
Jaroslava Handlová
6.2.2016 11:51
Žít si spokojeně dle své chuti i momentální nálady v souladu s přírodou i milovanými knihami. Danuš, milá důchodko, přeji Ti ještě hodně dlouhé a blažené "vrnění".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA