Můj seniorský život: Mezi knihami
FOTO: autorka

Můj seniorský život: Mezi knihami

5. 2. 2016
Můj seniorský život
Hodnocení:
(4.8 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Milá důchodko Danuško, ať ti ta pohoda vydrží co nejdéle. Předpoklady, a také krásný hrníček, k tomu máš ;-) . No a ty houby se snad konečně zmátoří a porostou k tvé nejvyšší spokojenosti.
VANDA Blaškovič
Gratuluji! Psát pro děti není snadné...když je to nebaví, prostě to řeknou a již nechtějí dál poslouchat... A máme vymalováno! To houbaření, to vám tedy hodně závidím, Dano. Jak to bylo letos?? Rostly?
Jana Šenbergerová
Krásné vyznání. Moc dobře mu rozumím, jsem na tom podobně. Důchod pokládám za krásnou odměnu za předcházející činnost. Hezky si ho Danuško užívej i nadále. :-)
Zdenka Jírová
Knihy byly a jsou mou velkou láskou a užívám si je i teď, v důchodu.
Alena Várošová
Paní Dano začínáte svou zpověď krásným vyznáním knihám a krásnými verši.Ať se Vám stále daří ve Vaší ušlechtilé práci psát pro ty další generace a přeji Vám hodně úspěchů a především zdraví.
Helena Votíková
Paní Dano, pěkný život důchodky, přeji vám hodně prožitků jak s knihou tak v přírodě. A hezký článek. Libí se mi prolinky na předchozí články.
Michaela Přibová
Paní Dano, máte krásně naplněný důchodcovský život. Smysluplný. Ať vám dlouho vydrží.
Marie Seitlová
Danuško, pěkný článek. Užívej si seniorský život ještě dlouho ve zdraví, s knihou, vrněním a kafíčkem.
Lenka Hudečková
Smekám před vámi, že jste vydala knihu...to byl (a stále je) můj sen....jinak přeji mnoho krásných dní v přírodě nebo s knihou, hlavně, abyste si je užívala... :-)
Jaroslava Handlová
Žít si spokojeně dle své chuti i momentální nálady v souladu s přírodou i milovanými knihami. Danuš, milá důchodko, přeji Ti ještě hodně dlouhé a blažené "vrnění".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%