FOTO: autor
Fotoreportáž: Arboretum Bílá Lhota
13. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
17.2.2016 16:10
Petře, opět jste potěšil, nejen slovem, ale hlavně a především fotkami. Krásné arboretum .-)
Alena Várošová
17.2.2016 14:38
Fotky přírody jsou krásné.Ještě že máte digitální fotoaparát.Normálníím by jste s sebou musel nost tašku náhradních filmů.Pěkné příroda, je to od nás asi 12 km a kousek do Litovle.V Lošticích si dát tvarůžky s chlebem a zapít vše litovelským pivem .
Jana Šenbergerová
17.2.2016 13:28
Když si uvědomím, kam jsem se prostřednictvím i60ky dostala, musím se pochválit za ten nápad strčit sem nos. A s vámi, pane Petře, už jsem tu také prošmejdila kdejaký kout naší země. Za to dík a přání dalších krásných úlovků na vašich cestách. Samozřejmě doufám, že se o ně s námi podělíte.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.2.2016 11:00
Krásné fotky, bohužel pro mne méně krásná vzdálenost. Navštívila jsem také krásné zahrady - blíže - napíšu, které. Ale fotky nebudou - nefotím = nemám čím a vložit bych stejně neuměla.
Helena Votíková
17.2.2016 08:51
Řekla bych ranní pohlazení. Venku chumelenice a tady ráj. Krásné fotky. Petře dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA