Pedagogem ve vedlejší roli
ILUSTRAČNÍ FOTO: ingimage.com

Pedagogem ve vedlejší roli

28. 1. 2016
Moje próza Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Moje druhá dcera, taktéž kantorka, využívá rozhodnutí byrokratů z Bruselu a potažmno našich vlezdoprdelků na Ministerstvu školství. Jako vedlešák dělá pedagogického opatrovníka mentálně postižených žáků v normální třídě. Často loví svého klienta pod lavicí!
Jaroslava Ševčíková
Pěkné vyprávění. Jo, být pedagogem je činnost riziková. Žádná záruka na úspěch...
Lidmila Nejedlá
Františku, je to na delší debatu. Napíšeme si.
František MENDLÍK
Liduško.Bydlí u mne jenom nárazově, tak tři dny v měsíci. Prostě ještě mi neteče do bot. Vím o tom, že dělám blbost, ale nemohu si pomoci.Proto ta moje povídka je ještě pořád sranda.
Lidmila Nejedlá
Františku, máš problém. Nazýváš hodným člověkem někoho, kdo žije na úkor jiných. Mladý člověk má studovat nebo pracovat nebo obojí. Měl by se podílet na provozu domácnosti, když u Tebe bydlí. Ty, důchodce stále pracuješ a podílíš se na jeho pohodlnosti. Promiň.
František MENDLÍK
Milá paní Lidmilo.jak jsem psal, tak to je. Ale já jsem také mněkota. Kluk se zjeví nečekaně. Má u mne svůj pokoj, ví kde je lednička a na rohu stolu má dvě stovky. Kolikrát jsem se chystal jej vyhodit na mráz. Stačilo by, aby se nějak vzeořel. Jenže on je to nekuřák, abstinent a hodný kluk. A teď Lidmilo raď!
Lidmila Nejedlá
Františku, Františku...táta v rodině Tvé dcery, tedy zeť, by měl být CHLAP! Ty se tím netrap.
František MENDLÍK
Kamarád mého vnuka je na tom stejně. Jeho rodina má ale milion. Takže kluk už studoval na několika soukromých školách jazyky. Pokud vím ,teď studuje japonštinu!
František MENDLÍK
Nezastírám, že je to o mém vnukovi, jak už u mých příběhů bývá. Hlavní problém je matka, moje dcera. Zastává se syna za všech okolností a můj zeť si nechce rázným postupem rozbít manželství. A zde platí moje heslo. Ženy nejsou slepice, ale kvočny!
Soňa Prachfeldová
Sice humorné napsané, ale přesto smutné. Rodiče takového potomka s ním budou mít starosti až do smrti. Někdy si myslím, že dříve povinnost pracovat , měla své velké přednosti. Nebyli by olupováni , týráni a zabíjeni senioři od svých nemakačenských potomků.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%