ILUSTRAČNÍ FOTO: ingimage.com
Pedagogem ve vedlejší roli
28. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
3.2.2016 08:12
Moje druhá dcera, taktéž kantorka, využívá rozhodnutí byrokratů z Bruselu a potažmno našich vlezdoprdelků na Ministerstvu školství. Jako vedlešák dělá pedagogického opatrovníka mentálně postižených žáků v normální třídě. Často loví svého klienta pod lavicí!
Jaroslava Ševčíková
3.2.2016 00:53
Pěkné vyprávění. Jo, být pedagogem je činnost riziková. Žádná záruka na úspěch...
František MENDLÍK
31.1.2016 20:44
Liduško.Bydlí u mne jenom nárazově, tak tři dny v měsíci. Prostě ještě mi neteče do bot. Vím o tom, že dělám blbost, ale nemohu si pomoci.Proto ta moje povídka je ještě pořád sranda.
Lidmila Nejedlá
31.1.2016 20:37
Františku, máš problém. Nazýváš hodným člověkem někoho, kdo žije na úkor jiných. Mladý člověk má studovat nebo pracovat nebo obojí. Měl by se podílet na provozu domácnosti, když u Tebe bydlí. Ty, důchodce stále pracuješ a podílíš se na jeho pohodlnosti. Promiň.
František MENDLÍK
31.1.2016 19:08
Milá paní Lidmilo.jak jsem psal, tak to je. Ale já jsem také mněkota. Kluk se zjeví nečekaně. Má u mne svůj pokoj, ví kde je lednička a na rohu stolu má dvě stovky. Kolikrát jsem se chystal jej vyhodit na mráz. Stačilo by, aby se nějak vzeořel. Jenže on je to nekuřák, abstinent a hodný kluk. A teď Lidmilo raď!
Lidmila Nejedlá
31.1.2016 12:46
Františku, Františku...táta v rodině Tvé dcery, tedy zeť, by měl být CHLAP! Ty se tím netrap.
František MENDLÍK
31.1.2016 10:28
Kamarád mého vnuka je na tom stejně. Jeho rodina má ale milion. Takže kluk už studoval na několika soukromých školách jazyky. Pokud vím ,teď studuje japonštinu!
František MENDLÍK
31.1.2016 10:25
Nezastírám, že je to o mém vnukovi, jak už u mých příběhů bývá. Hlavní problém je matka, moje dcera. Zastává se syna za všech okolností a můj zeť si nechce rázným postupem rozbít manželství. A zde platí moje heslo. Ženy nejsou slepice, ale kvočny!
Soňa Prachfeldová
31.1.2016 10:11
Sice humorné napsané, ale přesto smutné. Rodiče takového potomka s ním budou mít starosti až do smrti. Někdy si myslím, že dříve povinnost pracovat , měla své velké přednosti. Nebyli by olupováni , týráni a zabíjeni senioři od svých nemakačenských potomků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA