Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Handlová
24.2.2016 12:22
Nejraději vzpomínám na svůj poslední výlet, kdy jsem vedla skupinu důchodců. Jejich požadavek "vše pomalu a beze spěchu" jsem splnila ráda nejen jim, ale i sobě. Nádhera...Dík za super fotky. Také tamní zámek je skutečnou perlou.
Dana Kolářová
4.2.2016 20:55
Děkuji za foto procházku botanickou zahradou v Lednici.
Alena Várošová
4.2.2016 14:16
Je to nádhera,krásné pokoukání na vzácné rostliny.
Marie Magdalena Klosová
3.2.2016 21:25
Máme to tam s partnerem moc rádi a každoročně zavítáme a něco nového přibereme.Letos to byl Vranov.mm
Alena Vávrová
3.2.2016 21:05
Je to už mnoho let, co jsem byla v Lednici. Vezli jsme tam dcerku k přijímačkám na VŠ. Zatímco se potila z zkoušek, došli jsme parkem až k minaretu, ale byl tehdy zavřený, v havarijním stavu. Nic dalšího, než okukování zámku a skleníku zvenčí, jsme už nestihli.
Zuzana Pivcová
3.2.2016 20:48
Znám jen pražské botanické zahrady, ale tahle má také neskonalý půvab.
Marie Foltýnová
3.2.2016 20:03
Navštívili jsme několikrát Lednický i Valtický zámek.Obě naše neteře mají muže z tohoto vinařského kraje.Jeden je z Hlohovce u Břeclavi a druhý z Březí u Mikulova.Krásné kytky ze skleníku hýří barvami.
petr stejskal
3.2.2016 19:10
Ale já ty kytky neznám, jejich jména pro mě nejsou důležitá já fotím krásu,co oči vidí.
Hana Rypáčková
3.2.2016 18:48
Opravdu to za to stojí, skleník s krásnými květy. Jen bych brala popisky rostlin, nechce se mi je hledat...A bývají tam ukázky dravců. Z Mikulova to je kousek. Ve starých stromech hodují roháči, larvy potřebují staré dubové dřevo. Moc ráda jsem se tam vrátila.
petr stejskal
3.2.2016 16:57
Dámy děkuji za hodnocení. Lednicko-valtický areál dává mnohem, mnohem víc. Výlet tam stojí za to. Vybírat co tam je krásného snad ani nejde.
Načíst starší příspěvky