FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: Jak jsem vplula do seniorského života
27. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
30.1.2016 09:52
Děkuji za cestovní reportáž z jachtařského prostředí. Zajímavé. Ať je stále fajn.
Olga Štolbová
30.1.2016 09:44
Takové vplutí do "nového života" hned tak někdo nezažije, moc dobře chápu tvůj útěk, pevná zem je, přece jen, jistota. *****
Zdenka Jírová
29.1.2016 23:27
Kdysi jsme na dovolené u Warnemümde pozorovali lodě, zajeli jsme i do Rostocku a vydrželi se půl dne dívat, jak velké lodi připlouvají, čekají na rejdě, až budou moci vjet do přístavu. Viděla jsem na moři i závod plachetnic, ale do žádné bych ani nevstoupila. Mám z moře trochu takový suchozemský strach. Sice jsem kdysi plula na velké lodí v Jaderském moři, ale ta byla stabilní oproti plachetnici. Jste hrdinka. To houpání vaší lodi jsem pociťovala s Vámi, mám sklon k mořské nemoci i v autobuse.
Eva Mužíková
29.1.2016 22:49
Majko, nejdříve jsem si myslela, že jste měli kapitána profíka a vy byli jen pasažéři. ALE.. obdivuji Tě, že jsi do toho šla. Já Balt nemám ráda, připadá mi studený, stále tam fouká vítr a když jsem k němu přijela, vadilo mi, že je kolem krajina jako u nás.... blbá, neinformovaná, čekala jsem asi " Saharu":))) Hezký příběh, krásné fotky...
Hana Práglová
29.1.2016 21:30
Majko,ani nevíš,jak jsem ráda,že jsi konečně své zážitky ventilovala dále!!! Fakt jsi mi udělěla radost. Díky za fotečky,které jsem dosud neviděla!!!
Jarmila Komberec Jakubcová
29.1.2016 20:37
Paní Marie máte můj hluboký obdiv, já mám hrůzu z lodí všech rozměrů. Vždy je mi neskutečně špatně a také se moc bojím.Přeji v seniorském životě hodně pohody a zdravíčka.
Alena Vávrová
29.1.2016 20:16
Majko, zírám, co ty máš vše za sebou! Vyprávění zajímavé, fotky krásné, ale je na nich vidět, že sis to opravdu neužívala. Můj mladší syn je jachťák a měl i kapitánské zkoušky, ale asi mu to už propadlo. Nicméně taky jezdí s partou na plachetnici, ale na Jadran a ženský sebou neberou ;-).
Eva Balúchová
29.1.2016 20:12
Nevadí žes prchla,i tak musíš mít hromadu krásných zážitků.Ryby jehlice jsem nejenom neviděla,ale ani jsem o nich neslyšela.Máš můj obdiv.
Jana Šenbergerová
29.1.2016 19:56
Mám ráda vodu, ale po kotníky někde v horské bystřině. Jsi odvážné děvče, Maruško. Povídání napínavé a fotky krásné. Ryby jehlice jsem viděla dnes poprvé. Hezky si užívej svůj důchodový čas. :-)
Zuzana Pivcová
29.1.2016 19:52
Moc hezké vyprávění, vždycky, když jsem byla na některém z řeckých ostrovů, koupila jsem si plavbu lodí na nějaký menší ostrov v sousedství. Většinou jsem plula s partou cizinců. Jednou nás také zastihlo nepříznivé počasí, že to vypadalo hrozivě, že se nedostaneme nazpět. Ale tolik hezkých zážitků jako Tobě se mi do krátké plavby nikdy nevešlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA