FOTO: autorka
Pět ***** může mít i hotel
2. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
26.7.2020 05:31
Teda, to je hodně luxusní hotel. Ten snad musí mít hvězdiček ještě víc. Mně by se také líbilo, kdybychom žili u moře a měli tam hotel. To by bylo úplně o něčem jiném. K moři se ale stěhovat nebudeme, takže se musíme spokojit s hotelem v Krkonoších. Ani tam ale nemáme o hosty nouzi. Stále pro ně připravujeme něco nového, aby se ti, co k nám jezdí pravidelně, měli pořád na co těšit. Teď jim necháváme na pokojích malou kosmetiku, kterou manželka objednává z https://www.caretrade.cz/ a všude jsou vůně, aby nám to tu příjemně vonělo.
VANDA Blaškovič
22.2.2016 07:35
Dobré ráno, děkuji za komentáře, přátelé. Je vidět, že jste labužníci! Ráda vám nabídnu další bonbóny. Nejlepší jsou ty čokoládové s oříšky nebo s višničkou.. každý máme ovšem jiné chutě. Tak je to v životě se vším...:)) ale co není, může být...:)
Lubomír Müller
10.2.2016 08:22
Vando, jsi perfektní reportérka a místa, která popíšeš a přiblížíš i fotografiemi v nás zůstanou (tedy ve mně určitě) jako lákavé a sladké bonbóny na rozbalení. Ať je to pětihvězdičkový hotel na Kanárech nebo spacák na kamenném pobřeží Jadranu. Díky. ♥
VANDA Blaškovič
6.2.2016 07:58
Blanko, kdepak, bazén nemáme a jsme docela daleko od moře - cca 1 km. Ale raději o našem pensionu soukromě, ano? Děkuji.
Blanka Hlobilová
6.2.2016 07:33
Hotel určitě krásný. Něco podobného jsem zažila v Turecko a stačilo! Raději se zase budu plavit na Silvě. Vando, je u vašeho pensionu bazén a jak daleko je to k moři? Děkuji za informace.
VANDA Blaškovič
5.2.2016 17:30
Bertice, čertice, trochu jsem si seděla na vedení...:)) jsi stále a bez přestávky báječná. Děkuji.
VANDA Blaškovič
5.2.2016 14:32
Tak přesně takovou nádhernou atmosféru, jakou popisujete, pane Libánský, máme u nás v pensionu na Hvaru! Já ji nemusím mít stále a trocha změny určitě neuškodí...darovanému koni na zuby nehleď i když se jedná o 5***** hotel!. No, nevyplatí se hlídat občas vnoučata??...:)) to jsou moje priority..:)) ale cestuji určitě ráda, natož když vás k tomu ještě takhle hýčkají!..:))
Eva Mužíková
5.2.2016 13:40
Nic neodmítám, kdo na takový hotel má peníze a cítí se v něm spokojený - proč ne. Také jsem si několikrát okusila " pohostinnost pěti hvězdiček", určitě ne v takovém luxusu. Ale na druhou stranu dovolená pod stanem na břehu Ohře s kotlíkem a "suchým WC" v křoví byla také velkým zážitkem. Krásně jsi nám tento luxus Vando přiblížila, nejen slovem, ale i fotečkami.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA