Tak se musí na šmejdy
FOTO: archiv autorky

Tak se musí na šmejdy

21. 1. 2016
klamání zákazníků Můj příběh
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
☺☺☺
Libor Farský
S politováním přiznávám, že by mě nenapadlo takhle vtipně se podepsat.
Blanka Hlobilová
Nikdy jsem na žádné předváděcí akci nebyla a nebudu! Dědeček paní Lenky je kabrňák. Vyzrál na ně. Moc jsem se pobavila.
Alena Tollarová
Jo jo, také mi to přišlo e-mailem. Jen ještě kdyby to tak opravdu šlo. :)
Květoslava HOUDKOVÁ
Nejen se "Šmejdy", ale vyskytují se i další spotřebitelské problémy. Poradí např.: Sdružení obrany spotřebitelů, Brno - Právní poradna dTest, Praha - pořad "Černé ovce", ČT Praha, Česká obchod.inspekce, Praha - a jejich pobočky v ČR.
Lidmila Nejedlá
Tak to jsem se opravdu od plic zasmála.
Elena Valeriánová
Děda za 100 bodů. Hezky jsem se pobavila. Díky Lenko za zprostředkování. *****
Květoslava HOUDKOVÁ
Jednou mi mladý prodejce povídal: "No, paninko, vy jezdíte často, já vás znám skoro jako svou babičku." A moje odpověď: "To je v pořádku, já vás taky znám - ale jako vnuka bych vás nechtěla ani náhodou!" Ku podivu: až do konce akce jsem měla klid - už si mne nevšímal). A za ty roky účasti mám různé "perličky" taky sepsány. Taky 3x jsem nedostala "dárek" - sdělila jsem ostrým dopisem s dodejkou firmě - a 3x mi dárek doposlali poštou - stále fungují!
Soňa Prachfeldová
Humorné, je pravda, že důchodce hlavně láká to povození i za cenu toho, jak se k nim potom prodejci nevybíravě chovali, pokud nic nekoupili, přesto je to lákalo i nadále, zejména ženy. Nechápu.
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Lenko, máte pravdu, že v počátku těch akcí to bylo lepší. Prodejci byli lidé stř.věku, slušní, žádný nátlak nevyvíjeli. Akce končívaly max. ve 14.00 (včetně oběda) a odpolední program vždy splněn - co jsem viděla krásných míst !! A ještě jsem měla inspiraci pro příp. výlety s vnoučaty. Sl. Dymáková je milá, příjemná a ODVÁŽNÁ žena! Před 3mi r. přijela za mnou do Pečováku, natočila si záběry Sbírky a 3 hod. jsme povídaly. Část hovoru dala i do filmu - svou osobu jsem natočit nedovolila (nejsem herečka ani kompars). Ke Sbírce jsem napsala i komentáře. Je toho 8 šanonů - podchyceno mám přes 100 pořadatelských firem, seznam míst konání + 1 šanon kritik a stížností účastníků. Zásluhou sl. Dymákové mám také stolní hru "Konečně doma" - vytvořila studentka UJEP z Ústí n.L. - inspiroval ji film Šmejdi. Film na DVD mám od redakce dTestu (jsem zde registrována).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%