FOTO: autorka
Kanárské ostrovy - Lanzarote. Tentokrát projížďka Národním parkem Timanfaya
21. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
24.1.2016 11:55
Jako vždy velmi zajímavé - za 5*. Leč přiznám se, že bych o dovolené dal přednost laskavější lokalitě.
VANDA Blaškovič
23.1.2016 17:36
Malá oprava, skutečně jsem u předposlední fotografii popletla ostrov- zaměnila jsem ostrůvek Graciozu za La Gomelu. Čili na fotu je focený ostrov Gracioza. A nyní jsem fakt jako v lese...Hani, kde byl Tvůj syn, na La Gomele či na Gracioze?? Děkuji.
Jitka Chodorová
23.1.2016 15:12
Ano Vando,jako vždy. Perfektní podání, krásné přiblížení ostrova, výlet trochu nebezpečný, a fotky nádherné.Děkuji ti, nejen za sebe.
Jaroslava Handlová
23.1.2016 13:17
Lanzarote a Ohňové hory v tvém podání jsem si zamilovala. Neustále něco objevovat, nebo o tom aspoň číst, prohlížet si fotky, to mě baví. (Letos se však pojedu podívat jen na trochu podobnou "měsíční krajinu", jak zmiňuje níže Soňa. Taky třeba na Bořeň - ta hora v zimní páře zde byla vzpomínána Alenou a hned jsem viděla trochu podobnosti - samozřejmě v menším měřítku a trochu jinak). Vando, tvůj příspěvek ráda hodnotím podtrženou jedničkou s hvězdičkou - zde tedy 5*
VANDA Blaškovič
23.1.2016 10:48
Děvčata a chlapci, jsem potěšena a děkuji, že se mnou rádi cestujete... na ostrov Lanzarote již ani nemusíte letět, znáte ho myslím docela dobře....:)))...jen vám ještě časem ukáži jeden takový pohádkový hotel. Tak vám přeji krásný den a ať nezapadneme sněhem!....:))
Soňa Prachfeldová
22.1.2016 19:09
Vando máš úžasné příspěvky z Tvých prožitků, zážitků, fotky bezva, co mi zbývá, než tě právem chválit. Tato měsíční krajina mi připomíná naši měsíční po těžbě uhlí, s rozdílem, že u nás je to zásah lidské ruky a také nastává spoušť a zmizelo i plno obcí.
Alena Tollarová
22.1.2016 12:46
Na kanáry s největší pravděpodobností nikdy nepoletím. A tak jsem ráda, že si mohu počíst o takovýchto zajímavostech a podívat se na fotky. Určitě to je zážitek. Mně se moc líbí ta fotka barevné bubliny a jet v ní je určitě paráda.
Vladka Steinová
22.1.2016 07:29
Ahoj Vando opět, jsi přesvědčila svým cestovatelským, spisovatelským a fotografickým umem. Také jsi velmi odvážná. Děkuji.
Lidmila Nejedlá
21.1.2016 21:55
Tolik energie pod zemí. Vyplatilo by se zkoumat její využití víc, než výzkum chladného vesmíru??? Díky za článek.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.1.2016 19:47
Milá Vando tvoje krásné vyprávění mi zase přiblížilo ostrov, kde jsem 1x byla.Tvůj popis přesně vystihuje obraz tohoto ohňového ostrova. Mám ráda autentické články přímých účastníků a nebaví mi číst články převzaté z bedekrů či wikipendie. Druhá pochvala je za krásné fotky. Já dávám přednost ostrovu Gran Canaria protože mám pocit, že je tam víc živo. Ale i lanzarote se mi také moc líbil. Letos ale opět v červnu letím na GC. Dík za nádherný článek je škoda, že ti nemohu dát těch hvězdiček deset.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA