Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
23.1.2016 05:05
Říká se: Když si h.... pamatuju, tak si to napíšu - což dělám. Není to "denní plán", ale co splním, to škrtám. Nechci mít počmáraný kalendář - mám blok - a docela mi to vyhovuje.
Jana Šenbergerová
22.1.2016 19:05
No není v tom důchodu krásně?
Jarmila Komberec Jakubcová
22.1.2016 15:27
pěkné a docela by se mi to někdy i líbilo - jenže stál pracuji a tak i když nechci - musím
Alena Várošová
22.1.2016 14:26
Lenko ,taky mě to přišlo v imeilu.Dobré co.Já si žádný plán nedělám,jen si píšu co mám kde vyřídit,jinak jedu podle svého rituálu.Každý den všechno stejné stereotyp. Doplněno Nádhernými zimními fotogafiemi.
Hana Rypáčková
22.1.2016 14:11
Mám popsaný kalendář na příští týden, asi mně bude špatně, až otočím na tu stránku. Když jsem chodila do práce, měla jsem na nočním stolku blok a tužku. Když už usínající jsem si vzpomněla na něco závažného, načmárala jsem si to do bloku.Ovšem, ráno jsem to pracně luštila. Jsem ráda, když nic nemusím.
Eva Mužíková
22.1.2016 12:37
Lenko, já bez plánu dne, vymyšleném ráno v posteli nejsem schopná vstát.... to toho udělám, hurá..... samozřejmě, jak na tom obrázku, mnohdy zůstane jen u zalitých květin ......