Můj seniorský život:  Prefabrikát
FOTO: archiv autorky

Můj seniorský život: Prefabrikát

19. 1. 2016
Můj seniorský život
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
To se mi tedy líbí. Dobrý příklad pro budoucí generace. Prodlouží se jim odchod do důchodu, ale to nevadí, tady mají návod, do čeho všeho se mohou pustit. A jistě si ještě něco nového vymyslíš, až nebudeš prefabrikát.
Dana Kolářová
…Pro mě je ten život tak akorát... Žiješ bohatý život, Zuzano, a pro mne je nejvíc, že jsi začala psát poezii na i60 a obohatila tak můj život. Děkuji. Ať se Ti dál líbí být seniorkou.
Ingrid Hřebíčková
Zuzko, my taky žijeme dost odlišně od íčkařů. Ale ty jsi bezva holka s mladou duší a s obrovským intelektem. Míša se omlouvá za překlep: oprava - zdáš.
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavé vyznání a básně nemají chybu. Žiji tak trochu podobně až na motorky a chřestýše. Neměňte se ( i já se přidávám)
Michaela Přibová
Zuzko, mně se zdát skvělá. Neměň se! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%