FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: Ve dvou se to lépe táhne
18. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
4.2.2016 18:25
Milá Hanko,máš šťastný a naplněný život po boku celoživotního partnera.To je záviděníhodné!Já nezávidím,já vám to přeji !!!mm
Hana Rypáčková
22.1.2016 14:00
Díky za slovíčka. Zrovna Milan prochází spoustou vyšetření a hned po vydání článku měl problémy s cukrem a teplotou. Je to bacil a antibiotika už zabírají. Takže vše záleží na zdraví.
Soňa Prachfeldová
22.1.2016 10:40
Hanko, je to krásný a smysluplný život i když již trochu zpomalený. Myslím Vaši dvojku a žijte jak nejlíp dokážete !
Hana Šimková
21.1.2016 13:26
Hani, moc hezké a přeji ti ten krásný život s partnerem. Je vidět na obrázku, že se máte pořád rádi.
Naděžda Špásová
21.1.2016 13:24
Hanko, jste správná dvojka. S tím sportem to moc nepřeháněj, víš co se říká. Sportem k trvalé invaliditě. Myslím ale, že na tebe toto rčení nemá. Ve dvou se to opravdu lépe táhne, taky to znám. Přeji tobě i manželovi, aby vám ta vitalita vydržela ještě hodně dlouho. *****
Libor Farský
21.1.2016 13:19
Haničko, to se krásně čte. Jen tak dál a ve zdraví! P.S. Můj Ben je tu se mnou a pozdravuje Vendu, haf.
Dagmar Bartušková
21.1.2016 08:42
Hano, ano, ve dvou se to lepe táhne, ale chce to pevné nervy a výdrž. Obdivuhodné. Tak ať to s vámi i nadále takto zůstane. Ale upřímně - jsem ráda, že mám byteček jen sama pro sebe. To není sobectví, ale nádherný pocit svobody!!! :-)
VANDA Blaškovič
21.1.2016 07:47
Hanko, jste bezvadná dvojice! Taková normální a přece výjimečná....Ahoj!
Jaroslava Handlová
20.1.2016 22:35
Pěkně sestavená mozaika aktivit, kterými si oba obohacujete svůj pestrý podzim života. Hanko, oceňuji i výstižný název a zajímavé fotky. S úsměvem jde všechno líp - jen tak dál!
Eva Balúchová
20.1.2016 21:07
Krásný!Přeji vám oběma ať si můžete užívat ještě dlouho takového aktivního seniorského života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA