Ilustrační foto: ingimage.com
Hypochondrovo sváteční odpoledne
21. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
23.1.2016 22:38
Jako student jsem sbíral známky Belgie, neboť jsem se zamiloval do smuteční osmiznámkové série s portrétem Královny Astrid. Zjišťoval jsem podrobnosti, až jsem v jednom časopise objevil, že to byla matka krále Baudoina Prvního a zahynula při autonehodě v Alpách. A tak jsem se domohl možná zbytečných znalostí.
Eva Balúchová
23.1.2016 20:01
Pěkně jsem se pobavila a prošla se s Bohoušem po známých místech v Brně.
František MENDLÍK
23.1.2016 19:09
Milá Lidmilo. V mém článku to byl jen příměr, protože mne to v té nemocnici napadlo. Občas příměry používám.
František MENDLÍK
23.1.2016 19:03
Mám smůlu, že od malička sbírám různé časopisy. A pamatuji si jak Reimonda Dienová lehla před vlak ve Francii. Ale pořád si myslím, že
podle současných falšovatelů historie byli komunisté pouhými břídily!
Lidmila Nejedlá
23.1.2016 01:40
Realita seniora. Ale mně se, Františku líbí, že se člověk dozví z Tvého vyprávění i to, kdo zabránil dodávce zbraní do Vietnamu.
František MENDLÍK
22.1.2016 19:41
Vážená paní Soňo. To už je takový úděl autobiografie, že autor se musí jmenovat stokrát jinak!
Soňa Prachfeldová
22.1.2016 19:16
Humorně pojaté i když ten Fanouš asi až takový hypochondr není, když dostal kardiostimulátor. A je vzorný, prostě ještě tu chce pobejt. Pardon Bohouš :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
22.1.2016 15:21
Článek se mi moc líbil, znám v svém okolí také jednu paní, která se moc podobá panu Bohoušovi.
Alena Várošová
22.1.2016 14:31
Váš článek pane Františku jsem si přečetla až do konce a dokonce mě i pobavil.Hypouši už jsou tací.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA