FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: A jede se dál!
12. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
15.1.2016 13:08
Hanko, abych nezvyšovala počet příspěvků u svého článku, odpovídám na dotaz o botičkách sem. Stačí si dát do hledače - psí botičky a zrovna tyto se tam objeví. Mám k nim zakoupené i bavlněné ponožky...Bertík je nosí, zvláště když je nasoleno, rád...
Hana Šimková
15.1.2016 12:10
Děkuji všem za účast s mým osudem Musím vám ještě sdělit, že mi právě pan doktor zachráni život.Měla jsem totiž tak nesmírnou únavu, vstát s postele a jít s pejskem na procházku byl pro mne nadlidský výkon. Už vím proč. Mám totiž v těle absolutní nedostatek draslíku. Mohla jsem prý dávno umřít na srdeční nedostatečnost.Tak doufám . že po požití předepsaných prášků ze mne bude aktivnější seniprka.
Lidmila Nejedlá
14.1.2016 21:33
Paní Hano, Váš příběh mě zaujal. Ať se stalo cokoliv, jste bojovnice a hlavně, zařídila jste si život tak, jak Vám to vyhovuje. Přeji dobré zdraví.
Alena Tollarová
14.1.2016 13:22
Paní Hano, Váš příběh je příkladem toho, jak málo toho vlastně o sobě navzájem víme a já Vám za něj děkuji. Neznám nikoho, kdo by šel do předčasného důchodu jen tak z plezíru, protože se mu nechce pracovat. Bohužel jsou tací, co takto smýšlí a já jim přeji, aby nemuseli prožívat to, co odchodům do PD většinou předchází. Vy jste se ale nevzdala a poradila si. Chválím!
Zdenka Jírová
13.1.2016 23:16
Já jsem se také rozešla už v důchodu se svým mužem, nechtěla jsem být jen kuchařkou a uklízečkou. Samotné je mi dobře, mám plno přátel živých a díky internetu i virtuálních, chodím na procházky - delší chůzi už mé nohy nepodporují. pro radost mám dvě kočičky, babince s přítelkyněmi, občas hlídám vnoučka, ale už mne moc nepotřebuje, bylo mu 9 let a je to správný kluk.A pak mám psaní a čtení na íčku a také fotografování. ale jen amatérské. Vůbec si na nic, kromě těch nohou, nestěžuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA