Kráska bez průkazu původu
FOTO: archiv autorky

Kráska bez průkazu původu

11. 1. 2016
Moje próza Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Měchová
Krásná panenka,taky mám doma takovou.Moje sestra sbírá panenky bez rozdílu stáří a značek;když je na jaře rozloží po zahradě,tak se na ně chodí dívat děti ze školky,když ksou na procházce......
Marie Bartošová
Chtěla jsem ohodnotit ★★★★★, ale nějaký šotek mi píše, že jsem tento článek již hodnotila (což není pravda, čtu ho teď poprvé). Tak aspoň takto, paní Zuzano.
Alena Vávrová
Pro ty, kdo Růženčinu sbírku panenek ještě neviděl: http://www.i60.cz/clanek/detail/7166/moje-sbirka-panenek
Marcela Pivcová
Když jsem se toho dne /datum už si nepamatuji/ - podívala do kontejneru, ležela panenka na hromadě lepenkových krabic, jako jeden z odložených předmětů z něčího bytu. Připomněla mi malého človíčka. Tady přece člověk nemůže skončit! Bylo mi jasné, že ještě někomu může udělat radost, a že ji Zuzka předá do nejlepších rukou - k paní Rúžence.
Marie Seitlová
Zuzko jsi jednička, potěšila jsi Růženku a to je velký dar a vyšlo to zrovna na Vánoce. Krásný a dojemný článek. Kdybych mohla dám 100*
Jarmila Komberec Jakubcová
Příběh jsem četla jedním dechem a několikrát pak po sobě. Opravdu krásný a s dobrým koncem. I moje kamarádky článek hodnotily jako jeden z nejlepších .Děkuji
Alena Tollarová
Zuzko, Růženko i panenko. Toto je jeden z nejkrásnějších příběhů, jaké jsem tu četla.
Lubomír Müller
Je to stokrát - a nyní i sto a jedenkrát - prověřená pravda, že ten, kdo obdaruje, je nejvíc obdarován. Dávejte, obdarovávejte (a existuje něco, co nemusíte ani nalézt, protože to máte na rtech - úsměv) a Ty, Zuzano, dál piš tak krásná poselství.
Zdenka Jírová
Moc hezký příběh se šťastným koncem. Moje dcery si schovávají své nejhezčí panenky od dětství.
Marie Magdalena Klosová
Zuzko,nádhera po všech stránkách!mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%