FOTO: archiv autorky
Kráska bez průkazu původu
11. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
13.1.2016 19:56
Helenko, nejsi sama, teď tu bulím bez skrupulí i já. Jsem ráda za sebe i za všecky, že jsme se tak krásně našly. Věděla jsem, že Zuzka něco napíše a jen tušila, že to bude krásné. A jak dokazují komentáře, včetně toho Růženčina, je to tak!
Helenka Vambleki
13.1.2016 19:37
A já se nestydím za to, že tu normálka slzím, krásná pohádka s ještě krásnějším koncem, přeji dárkyni i obdarované ještě hodně takových pěkných zážitků
Jiří Libánský
13.1.2016 18:44
Do Zuzaniny všeobjímající lásky se vejdou nejen lidé, zvířátka, ale snad celý svět. Jak vidno, ani panenky nejsou žádnou vyjímkou. Dávám plný počet hvězdiček. A není to jen za článek. :-*
Růžena Antlová
13.1.2016 17:58
Musela jsem to vydýchat abych vůbec byla schopná reagovat. Opravdu mě ten předvánoční balíček nejen potěšil . ale i dojal. V balíčku byl přiložen lístek ..Po mnohém trápení ti přeji alespoň lidsky krásné svátky . Těch pár slov vypovídá mnohé o tvé lidsky krásné povaze a já jsem moc ráda že mě tyto webové stránky dovedly nejen k tobě Zuzko ,ale i k dalším bezva lidičkám které mě na dálku od začátku kdy na stránkách jsem mockrát slovně pomohly . Krásná panenka sedí mezi dalšími panenkami a má průkaz původu i jméno Jmenuje se Zuzanka a já každému kdo přijde a obdivuje ji vyprávím příběh o jejím rodokmenu a o jedné hodné paní po které panenka nese jméno. Díky Zuzko !!!!
Alena Várošová
13.1.2016 15:13
Jé, Zuzanko a já čekala zase nějakou krásnou báseń.Nic méně,tenhle skutek se Vám povedl. Je vidět ,že máte srdíčko na pravém místě.Dobré skutky bývají odměněny.Věřím,že Vás ještě potká štěstí v jiné podobě a moc bych Vám to přála.I když to není poezie na kterou jsem čekala,o to více jsem překvapena Vaším skutkem.To by každý neudělal.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA