Mé silvestrovské ba(bi)lancování s předsevzetím
4. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.1.2016 10:46
Liborku, hezky vypsané neřesti a řesti. Nic si z toho nedělej, všichni se ti postupně přibližujeme, jen se bojím, aby se mi sem nenastěhoval nějaký ten Němec. Měj se krásně.
Hana Šimková
5.1.2016 09:47
Libore Váš humor s nadhledem je mi velice blízký. Fandím Vám velmi.Dělat humor na svůl úkor je velice těžké, ale pro lidi sympatické.Vadí mi , když někdo dělá humor na úkor jiných.
Hana Rypáčková
5.1.2016 09:14
Je to velmi vtipné, obsažné a zcela vyčerpávající návod na použití.Zdá se, že až na to kouření (a to ještě jen můj názor), lákáš k ochočení, nerozbitný a snadno omyvatelný....Toho pinqui si dovedu představit.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.1.2016 08:14
Děkuji za velmi pěknou sebekritiku a nadhled. Ten ti Liborku nikdy nechybí a takových lidí na portálu opravdu moc není. Sama bych asi se nedokázala takto "odhalit". Přeji ti do Nového roku hodně pohody a věřím, že přijedeš na nějaké setkání íčkařů, aby jsi svým humorem přispěl k dobré náladě.Máš to za 5 (hvězdiček)
Zuzana Pivcová
5.1.2016 07:30
Je hezké, že jsi nad věcí a umíš si ze sebe vystřelit. Ale to je jen jeden krok k "nápravě". Tak vstávat a cvičit!! :-)))
Lidmila Nejedlá
5.1.2016 00:33
Liborku, pobavil jsi mě. Hele, ten svetr si kup hned, budou chladné dny a teď jsou slevy. Neváhej. Zajímavé je, co Ti nejde pod čepici. Mně by na to nestačil den, kdybych to chtěla vypsat.
Libor Farský
4.1.2016 22:38
V závěru konstatuji, že bych zasloužil pohlavek. Představoval jsem si pod článkem pohyblivý obrázek, který jsem nazval „Výchovný pohlavek“. Není to ale na i60 možné vložit. Mohu to tedy poslat e-mailem těm, na které mám adresy. Ostatní si mi o něj mohou napsat na moji adresu: lifa.takeiteasy@seznam.cz . Měli byste na něm vidět, jak můj oblíbený otužilý pták ve fraku vychovává svého syna.
Alena Tollarová
4.1.2016 22:27
Liborku, zdravím do Brlohu a někdy z něj vylez a přijeď mezi nás. Tvoje vyčerpávající zpověď je moc pěkná a dík za ni. Za rok nám dáš vědět, jak jsi uspěl, jo. U mě za 5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA